search
Actiefilm weet in een snelle move koppositie te pakken in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Actiefilm weet in een snelle move koppositie te pakken in Netflix Top 10

Sinds een paar dagen is het mogelijk om de actiefilm 'Hidden Strike' te streamen bij Netflix.

Ondanks de vele verschillende geluiden over de film, die helaas niet altijd even enthousiast zijn, weet de film de eerste plaats in de Netflix Top 10 te bemachtigen.

De vele actie, extreem veel explosies en een groot scala aan rondvliegende kogels lijkt in dit geval niet de redding te zijn. Een van de hoofdrolspelers is deze eer wel toebedeeld.

Jackie Chan


Chan vertolkt een van de hoofdrollen in de film. Zoals we van hem gewend zijn, zit zo'n film dan vaak vol met actie maar ook de nodige dosis aan humor. Dat hij deze met zich meebrengt voor Hidden Strike, is volgens vele kijkers de redding van de film.

Naast Chan zien we John Cena, Rachael Holoway, Chunrui Ma, Amadeus Serafini en Rima Zeidan. De film is van regisseur Scott Waugh, ook wel bekend van Need for Speed. Later dit jaar volgen Expand4bles en Action Force welke hij ook geregisseerd heeft.

Verhaal


In deze actiefilm volgen we twee elitesoldaten die een aantal burgers door zware explosies en geweervuur moeten loodsen.



Magere scores


Op IMDb weet de film na alweer aardig wat stemmen een matige 5.5/10 neer te zetten. Bij Rotten Tomatoes zien we voor de film nog geen score en bij MovieMeter weet de film na ruim 25 stemmen een 2.65/5 te pakken.

Recensent Arjan Welles van Filmtotaal sluit zijn recensie af met de volgende woorden, "'Hidden Strike' is een formulematige afgezant van de Chinese filmindustrie die zichzelf een blauw oog knipoogt naar een wereldwijd, veelal Westers filmpubliek. Het had echter nog zo veel meer kunnen zijn als er ook serieus werk was gemaakt van een doordacht scenario, waarin de actie nog steeds voorop had kunnen staan en de bits en bytes niet van het scherm hadden gespat..". Hij scoort de film 1.5 van de 5 sterren.

Kijken of overslaan


Wil je zelf beoordelen of de film toch een succes is of dat je je misschien toch aansluit bij een groot deel van de mensen die niet enthousiast zijn? Stream de film dan nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen