Klachten over barbaarse nieuwe BBC-serie 'Wolf' met 'Game of Thrones'-acteur Iwan Rheon

De nieuwste BBC-serie is zeker niet positief beoordeeld na deze stomme fout bij elke aflevering.

Adrienne Koolen, 03-08-2023 12:22

BBC is uitgekomen met een nieuwe serie en deze heeft al meteen heel veel indruk gemaakt. Deze indruk is echter niet bij iedereen positief en kijkers waarschuwen zelfs degenen die de serie nog niet gezien hebben.
Het gaat over de nieuwe BBC-serie Wolf, met Game of Thrones-acteur Iwan Rheon. Hij speelt samen met, onder andere, Ukweli Roach, Sacha Dewan, Owen Teale, Sian Reese-Williams, Juliet Stevenson en Annes Elwy.

Het verhaal

Het verhaal is gebaseerd op de boeken van misdaadschrijver Mo Hayder en volgt een familie die slachtoffer wordt van een wrede psychopaat.

Maandag 31 juli kwam de serie uit en veel kijkers hebben nu dus al alle afleveringen gezien. Er gebeurde echter één ding waar iedereen kritiek op heeft.

De volgende keer…

Op het einde van elke aflevering was er namelijk een 'de volgende keer'-compilatie. Volgens kijkers zaten hier heel veel spoilers in die de rest van de serie ronduit hebben verpest.

Bekijk hieronder de trailer en stream Wolf op iPlayer.


Lees meer over: Wolf, Iwan Rheon, Ukweli Roach, Sacha Dewan, Owen Teale, Sian Reese Williams, Juliet Stevenson, Annes Elwy

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in