search
Goden tegen reuzen in 'Ragnarok' seizoen 3: Epische eindstrijd krijgt heftige beelden!
Series / Trailer

Goden tegen reuzen in 'Ragnarok' seizoen 3: Epische eindstrijd krijgt heftige beelden!

De grenzen vervagen als de Netflix-serie 'Ragnarok' aan zijn einde komt.

Van de Scandinavische serie Ragnarok verschijnt binnenkort het derde en laatste seizoen. Netflix heeft nu de eerste volledige trailer online gezet, met heftige beelden.

Het eerste seizoen van Ragnarok verscheen in 2020 met zes afleveringen. Ook het tweede seizoen uit 2021 telt zes afleveringen. Het is de derde Noorse Netflix Original Series na Home for Christmas en Lilyhammer.

Vervuiling


De serie is vooral een fantasierijk beklag over de wereldwijde klimaatverandering en industriële vervuiling en volgt de strijd van Magne (David Stakston), een tiener die erachter komt dat hij een reïncarnatie van Thor is, de Noorse god van de donder.

Hij neemt het op tegen de vervuilers van zijn dorp, de lokale Jutul-familie. Ze blijken in werkelijkheid Jötunn, bovennatuurlijke wezens. In seizoen 2 wordt Thor bijgestaan door andere Noorse goden.

Epische eindstrijd


Bij de video op YouTube schrijft Netflix: Nu de scheidslijnen tussen goed en kwaad vervagen, staat Magne's standvastigheid op het punt de ultieme beproeving te ondergaan in een epische eindstrijd van goden tegen reuzen.



Je ziet de eerste twee seizoenen uiteraard gewoon op Netflix en het nieuwe, allerlaatste seizoen staat op 24 augustus online.

Ragnarok


Ragnarok is een Noorse Netflix-serie die de Noorse mythologie in een modern jasje steekt. Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Edda, geplaagd door klimaatverandering en industriële vervuiling.

Bekijk op instagram

De hoofdrolspeler, Magne, ontdekt dat hij de reïncarnatie van Thor is en strijdt tegen de Jutuls, een gezin van onsterfelijke reuzen die in het geheim de wereld domineren. De serie verweeft moderne problemen met oude legendes.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen