Is 'The Arrangement' pilot geïnspireerd op Tom Cruise?

Pilot van de nieuwe E!- serie zou gelijkenissen vertonen met Tom Cruise, Katie Holmes en Scientology.

Michelle Iwema, 21-08-2015 16:32

Volgens Hollywood Insiders is er een enorme buzz rond het script voor de pilot van de nieuwe E! serie The Arrangement. Dit script is afkomstig van Mad Men producent Jonathan Abrahams en gaat over een bekende acteur die lid is van iets genaamd Institute for the Higher Mind en een jonge actrice betaalt om met hem te trouwen, zo meldt The Hollywood Reporter. geïnspireerd
In de serie zal de actrice die tien miljoen dollar krijgt voor een huwelijk met de bekende acteur de naam Megan Morrison krijgen. Maar er zouden zoveel gelijkenissen in het verhaal zijn met Tom Cruise, dat het erop lijkt dat inspiratie voor Megan niemand minder dan Katie Holmes zou zijn. De Institute for the Higher Mind zou dan een soort Scientology zijn, de kerk waar Tom Cruise actief lid van is.

De acteur, die in de serie de naam Kyle West heeft, ontmoet de jonge actrice die op dat moment enkel bekend is vanwege een tv- serie. Aan het einde van de pilot neemt hij haar mee op een date naar Italië, de plek waar toevallig Cruise en Holmes voor het eerst samen werden gefotografeerd.

Maar de woordvoerder van E! ontkent dat Cruise de inspiratie is voor de serie. "Het personage van Kyle West is niet op iemand in het bijzonder gebaseerd." Volgens de zender gaat het om een modern Assepoester- verhaal met een Hollywood twist. Wanneer de pilot wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Tom Cruise, Scientology, Katie Holmes, Cruise Holmes, serie Tom Cruise, E zender, Assepoester, Kyle West, Megan Morrison

Populair nieuws