search

Ons nieuws van vrijdag 21 augustus 2015

Foto tweede seizoen 'Daredevil' biedt blik op kostuum Matt Murdock
Series / Foto's

Foto tweede seizoen 'Daredevil' biedt blik op kostuum Matt Murdock

Het pak ziet er nog in orde uit.

In het eerste seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil rende Charlie Coxs Matt Murdock vooral rond met een zwarte bandana om zijn hoofd. Pas aan het einde van het seizoen trok hij het herkenbare rode pak aan. Dat is nu iets gewijzigd, blijkens onderstaande afbeelding die van het tweede seizoen gepubliceerd werd.

De opnames zijn afgelopen maand van start gegaan en het seizoen zal in de loop van april 2016 in première gaan. Oudgedienden Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Franklin "Foggy" Nelson) en Rosario Dawson (Claire Temple) keren allemaal terug voor het seizoen. En dan zijn er nog nieuwkomers Jon Bernthal als The Punisher en Elodie Yung als Elektra.

Qua schurken krijgen we vermoedelijk Bullseye te zien en de Gladiator. Andere schurken zijn de ninja's die samen schuil gaan onder de naam The Hand. Matt Murdock gaat het dus erg druk krijgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'The Arrangement' pilot geïnspireerd op Tom Cruise?
Series / Nieuws

Is 'The Arrangement' pilot geïnspireerd op Tom Cruise?

Pilot van de nieuwe E!- serie zou gelijkenissen vertonen met Tom Cruise, Katie Holmes en Scientology.

Volgens Hollywood Insiders is er een enorme buzz rond het script voor de pilot van de nieuwe E! serie The Arrangement. Dit script is afkomstig van Mad Men producent Jonathan Abrahams en gaat over een bekende acteur die lid is van iets genaamd Institute for the Higher Mind en een jonge actrice betaalt om met hem te trouwen, zo meldt The Hollywood Reporter. geïnspireerd

In de serie zal de actrice die tien miljoen dollar krijgt voor een huwelijk met de bekende acteur de naam Megan Morrison krijgen. Maar er zouden zoveel gelijkenissen in het verhaal zijn met Tom Cruise, dat het erop lijkt dat inspiratie voor Megan niemand minder dan Katie Holmes zou zijn. De Institute for the Higher Mind zou dan een soort Scientology zijn, de kerk waar Tom Cruise actief lid van is.

De acteur, die in de serie de naam Kyle West heeft, ontmoet de jonge actrice die op dat moment enkel bekend is vanwege een tv- serie. Aan het einde van de pilot neemt hij haar mee op een date naar Italië, de plek waar toevallig Cruise en Holmes voor het eerst samen werden gefotografeerd.

Maar de woordvoerder van E! ontkent dat Cruise de inspiratie is voor de serie. "Het personage van Kyle West is niet op iemand in het bijzonder gebaseerd." Volgens de zender gaat het om een modern Assepoester- verhaal met een Hollywood twist. Wanneer de pilot wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alfonso Ribeiro vertelt over de 'Fresh Prince' Carlton dans
Series / Nieuws

Alfonso Ribeiro vertelt over de 'Fresh Prince' Carlton dans

Dansje was initieel niet eens grappig bedoeld, volgens de acteur.

Een van de meest herkenbare en iconische momenten van The Fresh Prince of Bel-Air, is het dansje dat Carlton doet. Zelfs vandaag de dag is dat de move, die Alfonso Ribeiro die de rol van Carlton spelen, nog aan de lopende band moet doen voor fans. Maar de acteur vertelde Variety dat de dans niet eens komisch bedoeld was.

"De Carlton dans werd gecreëerd, omdat er in het script stond: Carlton Danst," vertelde Ribeiro. "Het was niet eens grappig bedoeld, het ging er gewoon om dat hij danste. De dans was eigenlijk gebaseerd op Courteney Cox in de Bruce Springsteen video Dancing in the Dark. Dat is de basis. Of Eddie Murphy in zijn Delirious video. Het was wat wij de blanke mannen dans noemden. En ik vond dat de meest corny dans op de planeet dus besloot dat dit er goed bij paste."

Carlton was ook niet gebaseerd op zijn eigen karakter of interesses. Volgens Ribeiro creëerde hij het personage juist zo ver mogelijk verwijderd van zijn eigen persoonlijkheid als mogelijk was. "Ze brachten me soms een cd of artikelen over dingen die het personage [Carlton] leuk vond, want ik had nog nooit gehoord van Tom Jones. Ik kende Barry Manilow niet. Dit waren geen artiesten waar ik mee opgroeide of waar ik aan werd blootgesteld als tiener. Ik groeide op in de Bronx; ik was een hip-hop kind."

De sfeer op de set is er eentje die Ribeiro zich nog goed herinnert. Tussen de opnames door hadden ze op de set een dj, stand- up komieken en ze dansen en hadden plezier tussen de takes door. "We vonden het oprecht leuk om tijd met elkaar door te brengen en te dansen en zingen in Wills kleedkamer voor we begonnen met elke opname."

Alfonso Ribeiro won seizoen 19 van Dancing With the Stars (onder meer dankzij de Carlton- dans) en is momenteel de host van Unwrapped 2.0 op de Cooking Channel. Vanaf komende herfst gaat hijAmerica's Funniest Home Videos presenteren.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jurassic Park' kreeg bijna animatieserie
Series / Nieuws

'Jurassic Park' kreeg bijna animatieserie

Bekijk meteen wat concept art!

Steven Spielbergs blockbuster Jurassic Park had genoeg mogelijkheden om op voort te borduren. Eén daarvan was een animatieserie die gemaakt zou worden. Het bestaan hiervan werd onthuld door William Stout, die meteen concept art vrijgaf en vertelde waarom de boel niet door is gegaan.

"Ik kreeg een telefoontje van kunstenaar Will Meugniot, die vroeg of ik er interesse in zou hebben een Jurassic Park animatieserie te maken," begon hij. "Dit zou geen kinderserie worden (hoewel kinderen van alle leeftijden, waaronder ikzelf, ervan zouden genieten). Ze wilden zeen volwassen prime time serie, met goede schrijvers en de beste animatie en CG animatie. Universal Cartoon Studios wilde verder dat de boel er als een graphic novel uit zou gaan zien."

"We maakten een trailer om het uiterlijk en gevoel van de serie uit te dragen en lieten tegelijk zien dat hoe we computeranimatie met traditionele animatie zouden combineren. We hadden alleen Spielbergs toestemming nodig. Maar ik hoorde dat hij nooit gekeken heeft wat we zouden doen. Toen het nieuws uitkwam, had hij een burn-out van alle Jurassic Park merchandising en commerciële exploitatie. Dus het is nooit gemaakt."




















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spionageserie gebaseerd op Myth Busters in ontwikkeling
Series / Nieuws

Spionageserie gebaseerd op Myth Busters in ontwikkeling

De serie gaat draaien om special effects artists die gerekruteerd worden door de CIA.

CBS gaat een dramaserie maken, gebaseerd op de ervaringen van Mythbusters Jamie Hyneman en Adam Savage. THR meldt dat de dramaserie gaat draaien om twee special effects artists, die door de CIA gerekruteerd worden om schijnbaar onmogelijke missies uit te voeren, met behulp van vaardigheden die ze tijdens hun werk opgedaan hebben.

Savage en Hyneman zullen de serie zelf produceren. De twee werken al veertien jaar voor Discovery Channel en hebben al veel afleveringen gemaakt waarin ze bekende en ook minder bekende mythes uittesten om te zien of ze kloppen. De twee zijn verder experts op het gebied van survival, duiken en dergelijke zaken. Dat ligt dus in lijn met de serie die nu rond hen gepland wordt.

Wanneer de show in première moet gaan, is niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'Ash vs Evil Dead'
Series / Posters

Poster 'Ash vs Evil Dead'

Met kettingzaag en duidelijk op zoek naar bloed van de doden.

Starz heeft een officiële poster vrijgegeven van de tv-serie Ash vs Evil Dead, welke op 30 oktober in première zal gaan. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen van elk een half uur.

In de serie keert Bruce Campbell terug in zijn rol als Ashley J. Williams, beter bekend als Ash. In de serie, die zich afspeelt na de eerdere films, wordt hij gezocht door een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones). Ze zoekt Ash omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van haar partner. Ze komt er al snel achter dat Ash en zijn handlangers de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De eerste aflevering werd geregisseerd door Sam Raimi. Over ruim twee maanden op het scherm! Check ook de eerdere trailer.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.