Spectaculaire serie op Disney+ blijft maar uitstekende scores neerzetten

Zijn het de schrijvers, de acteurs of de regie? De serie scoort met nieuw seizoen weer feilloos.

Glenn Walsh, 12-08-2023 11:12

Het derde seizoen van het mysterieuze en hilarische Only Murders in the Building is nog maar net uit en ook nu weet het, net zoals voorgaande seizoenen, weer een nagenoeg perfecte score neer te zetten.
Op de website Rotten Tomatoes kunnen zowel critici als het publiek een procentuele score geven aan een serie, en in het geval van Only Murders in the Building geven beide een score die weinig series nadoen.

Nagenoeg perfect

Het komt op Rotten Tomatoes wel eens voor dat de scores van de critici afwijken van dat van het publiek. In dit geval zijn ze eensgezind. De serie krijgt van het publiek een score van 92% en van de critici een score van maar liefst 99%.

Een seizoen van een serie kan echter ook wel eens tegenvallen. Maar voor Only Murders in the Building geldt dat niet. Seizoen één kreeg al de perfecte score van 100%, seizoen 2 moest het doen met 98% en nu scoort seizoen 3 nog eens een uitstekende 99%.

True Crime is hot

In Only Murders in the Building delen drie vreemden een obsessie met True Crime en merken dat ze plots zelf in een zaak verwikkeld zijn. Als er een gruwelijke moord wordt gepleegd gaat het trio op onderzoek uit.


Kijk alle afleveringen van Only Murders in the Building met Martin Short, Steve Martin en Selena Gomez op Disney+.

Lees meer over: Only Murders in the Building, Rotten Tomatoes, Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix