search
Duistere horrorfilm 'Home for Rent' krijgt veel positieve geluiden
Films / Nieuws

Duistere horrorfilm 'Home for Rent' krijgt veel positieve geluiden

De van oorsprong Thaise film weet onder de horror-kijkers positieve geluiden los te maken. Kijk de film op Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een later moment.

De film komt van regisseur Sophon Sakdaphisit, hij heeft ook afleveringen geregisseerd van The Stranded.

De film duurt een ruime twee uur en weet goede geluiden los te maken bij kijkers en recensenten. Stream hem bij Netflix.

Cast


In de film zien we Nittha Jirayungyurn, Sukollawat Kanarot, Penpak Sirikul, Thanyaphat Mayuraleela, Namfon Pakdee en Suphithak Chatsuriyawong.

Perfecte huurders


Een man denkt zijn huis te verhuren aan ogenschijnlijk perfecte huurders, maar in werkelijkheid zijn ze leden van een duistere sekte.

Ze terroriseren de huiseigenaar en zijn op zoek naar hun volgende prooi om te offeren. De man moet er alles aan doen om zijn gezin te beschermen.



Huiveringwekkende momenten


Momenteel zijn er nog geen scores op Rotten Tomatoes. Een van de critici weet wel het volgende over de film te vertellen, "'Home for Rent' is een hele goede horrorfilm. Het zit boordevol huiveringwekkende momenten en heeft een sterk gevoel van herkenbaarheid omdat het de zeer reële angst weerspiegelt om ouder te worden in deze volatiele economie."

Met nog net geen 1000 stemmen weet de film een aardige 6.8/10 neer te zetten op IMDb. Op MovieMeter zijn er ook nog niet veel reacties, kijker dvdcrusher zegt op de site over de film, "De film begint goed maar wordt dan een beetje rommelig omdat het verhaal opnieuw verteld wordt maar dan vanuit het oogpunt van een ander personage. Toch een heel verdienstelijke poging. 3,5 sterren.".



"Voor mij is deze nieuwe Netflix-toevoeging een enorme hit. Vooral vanwege de karakter gedreven verhaallijn en een plot dat op zeer onverwachte manieren evolueert en escaleert.", vertelt de recensent van Heaven of Horror in haar recensie.

Netflix


In voor een avond met een goede horrorfilm? Bekijk de film dan nu op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen