search
Deze 3 gloednieuwe films stormen Netflix binnen
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films stormen Netflix binnen

Gal Gadot in (slappe) actie, trouwen met een dode, en de val van een stersporter.

Elke week komen er weer vele nieuwe films uit op de Nederlandse streamingdiensten, maar welke zijn nou de moeite waard? De recensenten van FilmTotaal scheiden het kaf van het koren en delen hun scherpe mening over de nieuwe oogst.

Heart of Stone | NetflixIn deze slappe actiefilm wordt alles gedaan volgens het boekje en scoort niemand van de cast en crew hoge cijfers. Zonde, vond recensent Terence Shea, want Gal Gadot heeft veel meer in huis in deze spionagefilm over de diefstal van levensgevaarlijke software.

Shea gaf de actiefilm 2.5 ster, en merkte op: "De enige die er tussenuit springt is Indiase actrice Alia Bhatt ('RRR', 'Brahmastra', 'Darlings')... De altijd geweldige Glenn Close heeft niets anders te doen dan slecht enkele seconden haar gezicht even te laten zien, misschien omdat een van de makers heel graag met haar wilde werken of puur om een grote naam in de cast te hebben."

Lees de rest van de recensie.

Marry My Dead Body | NetflixTrouwen met een andere man, die ook nog eens dood is - dat is de clue van deze flauwe komediefilm uit Taiwan. Deze onvruchtbare romance slaat abrupt om wanneer de dode echtgenoot opduikt als een geest en zijn levende echtgenoot lastig begint te vallen.

Mitchell van Vuren vond de komediefilm 2 sterren waard, en stelde: "De situaties waar [echtgenoten] Ming-han en Mao in terecht komen, zijn vaak lekker fout en introduceren Ming-han op onschuldige wijze in het reilen en zeilen van de gayscene. De film neigt daarbij soms naar oprecht grappige slapstickscènes, maar raakt zichzelf vervolgens weer kwijt in een wirwar aan verhaallijnen en personages."

Lees de rest van de recensie.

Untold: Johnny Football | NetflixDe opkomende American Football-ster Johnny Manziel kon zijn eigen doorbraak niet aan, kwam slecht in het nieuws omtrent slecht gedrag, en verdween vervolgens gauw weer uit het zichtveld van het grote publiek. Volgens Tim Bouwhuis vertelt deze sportdocumentaire zonder veel focus of persoonlijke aandacht het verhaal van de sporter, waardoor de persoon redelijk wegvalt achter de formule van de Netflix-documentaire.

De documentaire kreeg 2 sterren van Bouwhuis, en hij vertelde: "Voor een American Football-documentaire heeft de film weinig tijd en aandacht over voor de sport zelf: ondanks het gebrek aan langere interviews lijkt alles er vooral aan gelegen om het verhaal van Manziels persoonlijke opkomst en ondergang zo pakkend mogelijk te vertellen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen