search

Ons nieuws van dinsdag 15 augustus 2023

Deze 2 mooie programma's verrijken NPO Plus deze week
Series / Featured

Deze 2 mooie programma's verrijken NPO Plus deze week

Van het hartje van Nederland tot de warme kust van Italië - je vindt het bij de NPO.

Waar in Waar doen ze het van? de kijkers dicht bij huis blijven, reizen ze af naar het warme zuiden in de dramaserie Hotel Portofino. Vanaf deze week verschijnen van beide programma's weer nieuwe seizoenen bij NPO Plus, het betaalde platform van de Nederlandse Publieke Omroep.

Waar doen ze het van? seizoen 3 | EO | Vanaf 17 augustus wekelijks op NPO1, bingen op NPO Plus



Een half jaar lang worden vier gezinnen gevolgd die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten.

De eerste twee seizoenen van Waar doen ze het van? zijn nu al gratis te bekijken via NPO Start.



Hotel Portofino seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 1 september wekelijks op NPO2, vanaf 17 augustus bingen op NPO Plus



Een Britse familie exploiteert voor rijke klanten een hotel in een Italiaanse badplaats in de roaring twenties.

Het eerste seizoen is reeds te bekijken op NPO Plus.



Nog meer te zien


Op zoek naar meer leuke, nieuwe series op NPO Plus? Vorige week kwamen er ook meerdere interessante programma's uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Belgische topper van 2022 nu te zien op Netflix
Films / Video/clip/featurette

De Belgische topper van 2022 nu te zien op Netflix

'De Acht Bergen' of ook wel 'Le Otto Montagne' genoemd is gebaseerd op de gelijknaming roman van Paolo Cognetti uit 2016.

De Belgische film is populair op Netflix en heeft verschillende prijzen weten te winnen, waaronder de juryprijs op het Filmfestival van Cannes waar de film voor het eerst te zien was. Kijk hem bij Netflix of bewaar de film in je watchlist voor een later moment.

De film komt van de regisseurs Felix van Groeningen (Beautiful Boy) en Charlotte Vandermeersch, voor haar was dit haar eerste film die zij regisseerde al heeft ze als actrice al meerdere films op haar naam staan.

Levenslange zoektocht


In deze film volgen we de stadse Pietro en Bruno, een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro over de hele wereld terwijl Bruno trouw blijft aan het wonen bij de berg.

De twee sluiten vriendschap, maar ze verliezen elkaar door hun verschillende levens uit het oog. De film weergeeft veel over liefde tussen mensen, houvast, eenzaamheid en het trouw blijven aan een streek.

Cast


In De Acht Bergen zien we Lupo Barbiero, Cristiano Sassella, Elina Lietti, Filippo Timi, Fiammetta Olivieri, Chiara Jorrioz en Luca Marinelli.



Nostalgisch en prachtige beelden


De film heeft op IMDb een mooie score van 7.7/10. Op MovieMeter weet de film ook een mooie score neer te zetten van 3.66/5. Scorsese zegt het volgende over de film op de site. "Een mooi verhaal dat een paar decennia beslaat over o.a. vriendschap en vader/zoon-relaties. Vrij nostalgisch en weemoedig van toon. Uitstekend locatiewerk dat bijna constant prachtige plaatjes van de bergen oplevert."

De film scoort een gemiddelde van 94% op Rotten Tomatoes. "Een ontroerende film over de zware bergen van het leven die we moeten beklimmen, en de mensen die ons onvoorwaardelijk zullen vergezellen op die ruige reizen.", aldus een van de critici.



Netflix


Je kan de prachtige film streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De scène uit 'Sex and the City' waar Sarah Jessica Parker zich nog altijd voor schaamt
Series / Nieuws

De scène uit 'Sex and the City' waar Sarah Jessica Parker zich nog altijd voor schaamt

Wij begrijpen niet precies waarom, want het was gewoon een geluidseffect.

HBO's Sex and the City werd gedragen door hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, die Carrie speelde. Inmiddels kunnen we allemaal genieten van de sequel And just like that …. Parker geniet van het spelen van deze rol maar speelde in haar leven wel een hele ongemakkelijk scène als Carrie.

Sex and the City is behoorlijk baanbrekend geweest in de openhartige manier waarop er door vrouwen met seks en intimiteit werd omgegaan. De actrices moesten dus de nodige intieme scènes spelen en dat ging ze meestal prima af, behalve dan bij deze specifieke scène.

The Drought


In seizoen 1 van Sex and the City ging het mis in de aflevering The Drought. Carrie, is intiem met haar Mr. Big. Parker moest namelijk spelen dat Carrie midden in de scène een scheet liet. "'Het heette 'The Drought' en Carrie - zij, niet ik - liet een scheet. En zij bracht de rest van de aflevering door met proberen te doen alsof het nooit was gebeurd. Dat is het ergste dat ze me ooit hebben gevraagd", zei Parker.

Hoewel Parker zich schaamde voor deze verhaallijn, werd de aflevering juist daardoor legendarisch. Door te zien hoe Mr. Big Carrie daarmee plaagde tijdens de aflevering, bouwde de chemie tussen de personages op.

Geluidseffect


Parker liet overigens geen echte scheet op de set. In plaats daarvan werd een soort geluidseffect gebruikt. Sommige fans vragen zich dus ook af waarom de actrice het nog steeds niet lijkt te kunnen vergeten. Ze vinden dat ze juist trots moet zijn op deze bijzondere scène.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weer eens een 'Jurrasic World'-film op Netflix
Films / Nieuws

Eindelijk weer eens een 'Jurrasic World'-film op Netflix

De film 'Jurassic World: Fallen Kingdom' komt uit 2018 en is vanaf woensdag 16 augustus te streamen bij Netflix.

De film is geregisseerd door J.A. Bayona. Hij regisseerde nog twee afleveringen van The Rings of Power.

"'Jurassic World: Fallen Kingdom' is net als zijn voorganger een remix van eerdere films. Ditmaal wordt het minder op puur spektakel gegooid - buiten de vulkaanuitbarsting - en meer op een paar kleine scènes in de moderne wereld.", vertelt de recensent van Filmtotaal. Stream de film bij Netflix en kijk wat jij van de film vind.

Het verhaal


Het eiland Isla Nublar is overgenomen door de dinosaurussen. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen weer uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen en probeert Owen over te halen om met haar mee te gaan.

Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden om samen met de rest in veiligheid te brengen.

Cast


Terug in dit vervolg op Jurassic World uit 2015 zien we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Verder wordt de cast versterkt door onder meer Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Ted Levine en Toby Jones.



Gewoon een keer kijken


De film heeft wisselende kritieken ontvangen de afgelopen jaren en heeft op IMDb een score van 6.1/10. Op Rotten Tomatoes weer de film een magere score te pakken van gemiddeld 48%. "Heel ver van 'Jurassic Park', maar voldoende genoeg om zichzelf te profileren als de meest plezierige van zijn voortzettingen.", volgens een van de critici.

"Pratt en Howard waren geweldige keuzes voor de originele reboot en ze bewijzen eens te meer waarom ze het verdienen om in deze blockbuster te spelen.", weet een van de andere critici bij Rotten Tomatoes te zeggen.

Kijken


Ja, de reacties op de film zijn wisselend. Maar als je fan bent van dino's, Chris Pratt of gewoon een goede actiefilm, moet je de film gewoon een keer gezien hebben. Stream de film bij Netflix vanaf woensdag 16 augustus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' werd bijna gecanceld, maar werd gered door deze prachtige verschijning!
Series / Featured

'The Big Bang Theory' werd bijna gecanceld, maar werd gered door deze prachtige verschijning!

Kaley Cuoco zorgde met haar 'Penny' er uiteindelijk voor dat de serie kon worden uitgezonden.

Je kunt je bijna niet voorstellen dat The Big Bang Theory nooit op televisie zou zijn geweest. Toch scheelde dat maar weinig. CBS was bereid de hele boel te annuleren als er geen veranderingen in de opzet van de serie zouden plaatsvinden.

Het testpubliek was namelijk helemaal niet enthousiast over het personage Katie, gespeeld door Amanda Walsh. De verhaallijn met Katie werd niet positief ontvangen en de makers van de serie kregen te horen dat zij hier een verandering moesten aanbrengen en als dat niet zou bevallen dat de serie dan al voor de eerste uitzending gecanceld zou worden.

Herkansing


CBS Entertainment-voorzitter Nina Tassler hierover: "De pilot had veel sterke punten. Er waren echter delen van het script die niet goed uitpakten en we moesten een andere actrice casten. De maker Chuck Lorre is een uitzonderlijk talent. Hij had een geweldig concept en uitstekende chemie tussen de twee hoofdrolspelers. Dus ik vroeg hem of hij het nogmaals wilde proberen"

Katie werd vervangen door Penny en de rest is geschiedenis. Tassler bevestigde dat Kaley Cuoco de "magische touch" van de show was en dus niet Jim Parsons' Sheldon!

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het tegenwoordig toch met 'Kate', de reden waarom iedereen dol was op de hitserie 'Lost'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig toch met 'Kate', de reden waarom iedereen dol was op de hitserie 'Lost'?

De rol van Kate Austen in 'Lost' werd gespeeld door Evangeline Lilly.

Lost was van 2004 tot en met 2010 één van de meest bekeken televisieseries. De serie liep zes seizoenen en ging over een groep mensen wier lijnvlucht crasht op een mysterieus en tropisch eiland. Eén van de hoofdrolspelers was Kate Austen, gespeeld door Evangeline Lilly.

Kate Austen is een complexe vrouw die in Lost betrokken is bij een reeks intrigerende verhaallijnen. Kate is één van de overlevenden van de vliegtuigcrash en haar karakter ontwikkelde zich gedurende de serie als een sterke en vastberaden persoonlijkheid.

Evangeline Lilly


Evangeline Lilly, geboren op 3 augustus 1979 in Canada, ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse in de wereld van de entertainment en begon haar carrière als model en later als actrice.

Naast haar rol in Lost heeft Lilly ook in andere series en films gespeeld. Ze had bijvoorbeeld een opmerkelijke rol als Tauriel in The Hobbit trilogie en speelde Hope van Dyne / The Wasp in de Marvel Cinematic Universe-films Ant-Man, Ant-Man and The Wasp en Ant-Man and The Wasp:Quantumania.

Persoonlijk leven


In 2003 trouwde ze met Murray Hone, maar dat huwelijk was van korte duur. Van 2004 tot en met 2009 had ze een relatie met Dominic Monaghan (ook uit Lost). Uiteindelijk heeft ze nu een relatie met Norman Kali, ze hebben samen 2 kinderen, die, vreemd genoeg, allebei Kahekili heten.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios introduceert de belangrijke tovenares Jennifer Kale in 'Agatha: Coven of Chaos'
Series / Nieuws

Marvel Studios introduceert de belangrijke tovenares Jennifer Kale in 'Agatha: Coven of Chaos'

Een klassiek Marvel-personage zal dan eindelijk in het MCU verschijnen.

Secret Invasion is nog maar net voorbij, maar Marvel-fans kunnen zich alweer gaan verheugen op een hele vracht nieuwe series. Een van die series is de spin-off Agatha: Coven of Chaos.

De serie vertelt het verhaal van het titelpersonage, Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn. Daarnaast weten we inmiddels dat ook een ander belangrijk en klassiek Marvel-personage zal verschijnen in de serie.

Tovenares


Dat personage is Jennifer Kale, een tovenares die in 1972 voor het eerst verscheen in een Marvel-comic. Kale is een machtig tovenares die verschillende krachten bezit: ze kan onder andere interdimensionale portalen openen en de herinneringen van mensen beinvloeden.

Kale zal gespeeld worden door de Amerikaanse actrice Sasheer Zamata. Tussen 2014 en 2017 maakte ze naam als lid van het Saturday Night Live-team. Sindsdien is ze steeds succesvoller als actrice.

2024


Agatha: Coven of Chaos staat op de planning om te verschijnen in 2024 op Disney+. De serie zal negen episodes tellen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste clip Netflix-horrorserie 'The Fall of the House of Usher' online gedropt: "knettergek"
Series / Trailer

Eerste clip Netflix-horrorserie 'The Fall of the House of Usher' online gedropt: "knettergek"

Diverse verhalen van Edgar Allan Poe zijn verwerkt tot een eigentijds nieuw verhaal.

Goed nieuws voor de liefhebbers van horror en Edgar Allan Poe. Mike Flanagan, die eerder hoge ogen gooide met Midnight Mass en Doctor Sleep heeft Poe's verhalen bewerkt tot een sinister verhaal met de nodige bovennatuurlijke elementen.

Op het Twitter-account van Netflix Canada is de allereerste teaser te bekijken. Hierin horen we het inmiddels beruchte "nevermore" uit het gedicht The Raven. The Fall of the House of Usher is dus geen rechttoe-rechtaan bewerking van het gelijknamige korte verhaal.

Bolwerk van rijkdom, macht en privilege


Volgens de synopsis gaat de serie over Roderick en Madeline Usher (Bruce Greenwood en Mary McDonnell), die gezamenlijk het farmaceutische bedrijf Fortunato Pharmaceuticals hebben opgericht.

Deze gigant is een bolwerk van "rijkdom, macht en privilege" geworden. De wereld van Roderick komt echter op losse schroeven te staan wanneer het verleden terugkeert in de vorm van de mysterieuze Verna (Carla Gugino).

Aflevering karma


Voor de Hollywood-staking vertelde Gugino tijdens Netflix Tudum meer over haar rol. De serie is volgens de actrice "knettergek in de beste betekenis van het woord" en Verna is een personage met meer dan een beetje bovennatuurlijke krachten.

Gugino: "Verna is de bovennatuurlijke, fantastische kant van het verhaal. Je zou kunnen zeggen dat zij de uitvoerder is van het lot, in zekere zin komt zij karma afleveren".

The Fall of the House of Usher kun je vanaf 12 oktober streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Martial arts-legende Bruce Lee krijgt een eigen anime-serie: eerste teaser nu te zien
Series / Trailer

Martial arts-legende Bruce Lee krijgt een eigen anime-serie: eerste teaser nu te zien

De dochter van de martial arts-legende bericht dat de serie momenteel in productie is.

Bruce Lee was bekend als gevechtssporter en als filmacteur. Hij overleed veel te vroeg op de leeftijd van 32 jaar. Hoewel dit inmiddels 40 jaar geleden is, is de belangstelling voor zijn leven en werk onverminderd gebleken.

Zijn dochter Shannon Lee heeft nu de spectaculaire anime-serie House of Lee aangekondigd. Deze gaat over een fictieve Bruce Lee die een team samenstelt om te voorkomen dat de wereld "in een te diepe duisternis valt".

Geweldig medium


House of Lee wordt geproduceerd door Shockunit Studios, die in Peking gevestigd zijn. Aan Deadline berichtte Lee dat het idee voor de serie gebaseerd is op een uitspraak van haar overleden vader.

Lee: "Hij zei ooit: 'Mensen die niet beseffen dat ze in duisternis ronddwalen zullen nooit geïnspireerd raken om het licht te zoeken'. Anime is een geweldig medium. De mogelijkheden voor fantasy, actie en cultuur zijn enorm, dus ik kijk er enorm naar uit".

Momenteel is alleen bekend dat House of Lee in de loop van 2024 te bekijken zal zijn. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De walgelijke Jeffrey Dahmer hield zelfs fans over aan de serie, valt Netflix iets te verwijten?
Series / Nieuws

De walgelijke Jeffrey Dahmer hield zelfs fans over aan de serie, valt Netflix iets te verwijten?

De serie 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' houdt de gemoederen nog altijd bezig.

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story hield Netflix behoorlijk in zijn greep in 2022. De serie zorgde voor de nodige ophef en er was vooral vrees dat het personage Dahmer in de serie op enigerlei wijze zou worden verheerlijkt.

Het verhaal van de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story draait om de beruchte seriemoordenaar en kannibaal Jeffrey Dahmer. In 1991 werd hij gearresteerd voor zestien moorden. Bij sommige van zijn latere slachtoffers pleegde Dahmer ook necrofilie en kannibalisme. Deze duistere inhoud maakte de serie erg zwaar.

Hype


De serie veroorzaakte een flinke hype en na de release verschenen er op sociale media her en der toch filmpjes waarin mensen in meer of mindere mate sympathie toonden voor de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Deze hype heeft geleid tot bizarre ontwikkelingen, zoals uitdagingen op TikTok en het verzamelen van items die ooit toebehoorden aan Dahmer, soms tegen hoge prijzen.

Voor Netflix was het vanaf het begin af aan natuurlijk overduidelijk dat er absoluut geen sympathie mocht worden opgewekt voor de moordenaar. Dit was een voortdurend aandachtspunt tijdens de montage.

Geen medelijden


In een interview legde maker Stephanie Filo dit uit: "Ik wilde het zo respectvol mogelijk maken voor iedereen die bij dit afschuwelijke verhaal betrokken was.". Ze paste ook scènes aan of knipte ze eruit om ervoor te zorgen dat het publiek geen medelijden zou krijgen met Dahmer.

Bekijk op instagram


Het gruwelijke verhaal is te zien op: NETFLIX.

Walgelijke voorwerpen verwant aan 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' aangeboden op internet

Verdwijnt 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'-serie van Netflix?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 van deze Prime Video-hitserie verbetert haar beste aspect: de soundtrack
Series / Nieuws

Seizoen 2 van deze Prime Video-hitserie verbetert haar beste aspect: de soundtrack

Zonder de muziek zou The Summer I Turned Pretty niet zijn zoals het nu is.

Afgelopen zomer kwam The Summer I Turned Pretty uit en de soundtrack deed iedereen verbazen. Bijna iedere Swiftie was meteen fan van de serie, aangezien Taylors muziek gebruikt werd in de soundtrack.

The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han en volgt Belly (Lola Tung) wanneer ze in een liefdesdriehoek komt met de broers Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno).

De lyrics


Het is geen toeval dat er veel Taylor Swift in de soundtrack zat van seizoen 1, want Han liet weten dat ze naar haar nummers luisterde tijdens het schrijven om zo goed de emotie vast te kunnen leggen.



De muziek van Taylor Swift ondersteunde dan ook seizoen 1. Het was niet alleen een leuke soundtrack, maar de serie had Taylor nodig om impact te maken.

Seizoen 2 verandert alles


Ook in seizoen 2 is Taylor vaak genoeg te horen op de pijnlijke, vrolijke en intense momenten. Opnieuw laat The Summer I Turned Pretty zien hoe echt en persoonlijk de teksten van Taylor zijn, terwijl de muziek de serie nog emotioneler maken.

Bekijk hieronder de soundtrack en stream The Summer I Turned Pretty op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eén verschrikkelijke aflevering veranderde de koers van gehele hitserie
Series / Nieuws

Eén verschrikkelijke aflevering veranderde de koers van gehele hitserie

Deze ene aflevering veranderde de loop van alle acht seizoenen. En gelukkig maar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acht seizoenen en bijna 200 afleveringen lang moesten de zussen uit Charmed klaarstaan om de wereld te redden van het kwaad. Hoewel de serie voor velen heel nostalgisch is, was het niet altijd de beste.

In één van de eerste afleveringen van het eerste seizoen, "Dream Sorcerer" laat de serie helaas al haar zwakke kant zien.

Het grote probleem


In deze aflevering moet Prue (Shannon Doherty) het opnemen tegen de zogeheten Dream Sorcerer. De schurk blijkt een gehandicapte man te zijn die vrouwen vermoort die hem in hun droom afwijzen.

Het was net zo raar als het klinkt, maar het echte probleem zit in het b-plot. De jongere zusjes Piper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano) gebruiken hun krachten om mannen aan te trekken.



Geen persoonlijk gewin!


Elke Charmed-fan weet natuurlijk meteen wat hier fout aan is. De zussen mogen hun krachten niet gebruiken voor persoonlijk gewin. Blijkbaar wist de serie dat zelf nog niet in deze aflevering.

Gelukkig heeft Charmed meteen van deze fout geleerd, want in de volgende afleveringen is er een duidelijke afspraak gekomen over wanneer ze hun krachten wel of niet mogen gebruiken. Bovendien zaten er grote gevolgen aan het gebruiken van hun krachten voor persoonlijk gewin.

Bekijk hieronder de trailer van de reboot en stream de originele Charmed op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoenen van 'Only Murders in the Building' op de planning: hoopvolle inzichten van de showrunner
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen van 'Only Murders in the Building' op de planning: hoopvolle inzichten van de showrunner

Showrunner John Hoffman heeft heel veel ideeën voor de toekomst van Only Murders in the Building.

Vorige week begon het iconische trio van Charles-Haden Savage, Oliver Putnam en Mabel Mora aan hun derde poging om een complexe moord op te lossen. Er werd even gedacht dat dit de laatste keer zou zijn, maar showrunner en co-creator John Hoffman heeft andere plannen.

De eerste twee afleveringen zijn nu te zien op Hulu en fans kunnen niet wachten op de volgende afleveringen.

Nog meer seizoenen?


Hulu heeft helaas nog niks aangekondigd over het vervolg van Only Murders in the Building, maar showrunner en co-creator John Hoffman heeft goede hoop.



Hij gelooft namelijk dat het einde van de hitserie nog lang niet in zicht is. Hij gelooft in zijn cast en heeft een heleboel ideeën voor volgende seizoenen.

Het ligt aan Hulu


Hoffman kan echter wel veel ideeën hebben, maar uiteindelijk maakt Hulu de beslissing. Als de streamingdienst meer seizoenen wil, is Hoffman er in ieder geval klaar voor.

Bekijk hieronder de trailer en stream Only Murders in the Building op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vrouwelijke Loki werkt op onverwachte plek in 'Loki' seizoen 2: check de clip
Series / Nieuws

Vrouwelijke Loki werkt op onverwachte plek in 'Loki' seizoen 2: check de clip

Marvel en McDonald's tonen in nieuwe beelden een onverwachte ontmoeting tussen Loki en Sylvie.

De mensen van de marketing van Marvel en McDonald's hebben een masterplan. Combineer een van Disney's grootste series met de grootste fastfood-reus en zie de populariteit toenemen.

Eerder teaseden de bedrijven al een samenwerking tussen de serie Loki en McDonald's, waarin de titelheld te zien zou zijn in een retro-McDonald's uit de jaren 70. In nieuwe beelden wordt gehint op een ontmoeting tussen Loki en Sylvie.

Moon River


In de clip zijn een aantal oude bekende te zien. Zo zien we acteurs Rafael Casal als Brad Wolfe, Tom Hiddleston als Loki, Sophia Di Martino als Sylvie en Owen Wilson als Mobius M. Mobius. Laatstgenoemde vertrekt sowieso niet zonder appeltaart.

Bij binnenkomst valt het oog van Loki al snel op Sylvie die hem op haar beurt verwonderd aankijkt. Onder de romantische muziek loopt Loki op haar af in wat lijkt op het begin van een liefdevolle, en langdurige, interactie.

Nog weinig bekend


Het duurt niet lang meer voordat we weer kunnen genieten van een tweede seizoen Loki, alleen laat Disney weinig los. Het enige wat Hiddleston erover kwijt kon was: "Wat kan ik zeggen? In seizoen 1 was Loki het meest losbandig tot nu toe. Misschien vergt dat wat oplossing."



Kijk vanaf 6 oktober het tweede seizoen van Loki op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'3 Body Problem'-ster onthult waarom 'Game of Thrones'-showrunners perfect zijn voor nieuwe serie
Series / Nieuws

'3 Body Problem'-ster onthult waarom 'Game of Thrones'-showrunners perfect zijn voor nieuwe serie

De acteur heeft enorm veel vertrouwen in de makers van de nieuwe serie.

Over iets meer dan vier maanden is het zover: 3 Body Problem gaat dan in première. De verwachtingen voor de serie zijn hooggespannen. Het is namelijk de eerste serie van David Benioff en D.B. Weiss sinds Game of Thrones.

Een oude bekende voor Game of Thrones-fans zal ook verschijnen in de serie. Het gaat om Liam Cunningham, die Davos Seaworth speelde. In een interview met Collider liet hij weten waarom Benioff en Weiss perfect zijn voor de nieuwe serie.

Schrijven


''Het gaat altijd om de kwaliteit van het schrijfwerk'', liet de acteur weten, ''En het schrijfwerk van deze jongens behoort tot het beste wat ik gezien heb in mijn leven. De woorden die ze in de mond van een acteur leggen zijn uitzonderlijk.''

De acteur laat ook weten dat hij een ander project liet schieten, puur om met Benioff en Weiss te kunnen werken. ''Als die twee je bellen, dan ren je naar ze toe''.

Netflix


3 Body Problem staat gepland om in première te gaan op Netflix in januari komend jaar.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 bikkelharde gangsterseries op Netflix wil je gezien hebben
Series / Featured

Deze 4 bikkelharde gangsterseries op Netflix wil je gezien hebben

Met deze 4 crimeseries uit (nog) warmere regionen hoef je helemaal niet meer op vakantie.

Met dit snikhete weer is het niet lastig om je in een veel zuidelijker land te wanen. Help jezelf een handje en neem een zweterige vakantie thuis met één van deze zinderende crimeseries, die je helpen vast te kleven aan je stoel.

El Chapo | Netflix | 3 seizoenen



De opkomst, heerschappij en uiteindelijke val van de beruchte drugsbaron Joaquín "El Chapo" Guzmán komt in deze meeslepende misdaadserie aan bod, die toont hoe de gangster een imperium opbouwt binnen het meedogenloze drugskartel.



Sky High | Netflix | 7 afleveringen



Ángel, een jonge man uit een achterstandswijk, droomt van een beter leven. Wanneer hij betrokken raakt bij een overval op een geldtransport, opent zich een wereld van gevaar, verraad en onverwachte allianties. Terwijl Ángel hogerop komt in de criminele onderwereld, wordt hij geconfronteerd met moeilijke keuzes en de constante dreiging van rivaliserende bendes en de wet.



Queen of the South | Netflix | 5 seizoenen



Teresa Mendoza wordt gedwongen om te vluchten nadat haar vriend is vermoord door een drugskartel. Vastbesloten om haar leven te veranderen, dompelt ze zich onder in de gevaarlijke wereld van de drugshandel en begint haar eigen handeltje op te bouwen. Terwijl ze stijgt in rang en invloed, ontdekt Teresa dat ze niet alleen moet vechten tegen rivaliserende kartels, maar ook tegen haar innerlijke demonen.



The Mechanism | Netflix | 2 seizoenen



Gebaseerd op een grootschalig corruptieschandaal in Brazilië, zoeken meerdere rechercheurs naar de waarheid achter corruptie bij olie- en bouwbedrijven en voelen ze witteboordencriminaliteit in het land aan de tand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films stormen Netflix binnen
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films stormen Netflix binnen

Gal Gadot in (slappe) actie, trouwen met een dode, en de val van een stersporter.

Elke week komen er weer vele nieuwe films uit op de Nederlandse streamingdiensten, maar welke zijn nou de moeite waard? De recensenten van FilmTotaal scheiden het kaf van het koren en delen hun scherpe mening over de nieuwe oogst.

Heart of Stone | Netflix



In deze slappe actiefilm wordt alles gedaan volgens het boekje en scoort niemand van de cast en crew hoge cijfers. Zonde, vond recensent Terence Shea, want Gal Gadot heeft veel meer in huis in deze spionagefilm over de diefstal van levensgevaarlijke software.

Shea gaf de actiefilm 2.5 ster, en merkte op: "De enige die er tussenuit springt is Indiase actrice Alia Bhatt ('RRR', 'Brahmastra', 'Darlings')... De altijd geweldige Glenn Close heeft niets anders te doen dan slecht enkele seconden haar gezicht even te laten zien, misschien omdat een van de makers heel graag met haar wilde werken of puur om een grote naam in de cast te hebben."

Lees de rest van de recensie.

Marry My Dead Body | Netflix



Trouwen met een andere man, die ook nog eens dood is - dat is de clue van deze flauwe komediefilm uit Taiwan. Deze onvruchtbare romance slaat abrupt om wanneer de dode echtgenoot opduikt als een geest en zijn levende echtgenoot lastig begint te vallen.

Mitchell van Vuren vond de komediefilm 2 sterren waard, en stelde: "De situaties waar [echtgenoten] Ming-han en Mao in terecht komen, zijn vaak lekker fout en introduceren Ming-han op onschuldige wijze in het reilen en zeilen van de gayscene. De film neigt daarbij soms naar oprecht grappige slapstickscènes, maar raakt zichzelf vervolgens weer kwijt in een wirwar aan verhaallijnen en personages."

Lees de rest van de recensie.

Untold: Johnny Football | Netflix



De opkomende American Football-ster Johnny Manziel kon zijn eigen doorbraak niet aan, kwam slecht in het nieuws omtrent slecht gedrag, en verdween vervolgens gauw weer uit het zichtveld van het grote publiek. Volgens Tim Bouwhuis vertelt deze sportdocumentaire zonder veel focus of persoonlijke aandacht het verhaal van de sporter, waardoor de persoon redelijk wegvalt achter de formule van de Netflix-documentaire.

De documentaire kreeg 2 sterren van Bouwhuis, en hij vertelde: "Voor een American Football-documentaire heeft de film weinig tijd en aandacht over voor de sport zelf: ondanks het gebrek aan langere interviews lijkt alles er vooral aan gelegen om het verhaal van Manziels persoonlijke opkomst en ondergang zo pakkend mogelijk te vertellen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconisch: de terugkeer van Anakin Skywalker in nieuwe tv-clip 'Ahsoka'?
Series / Video/clip/featurette

Iconisch: de terugkeer van Anakin Skywalker in nieuwe tv-clip 'Ahsoka'?

Een oude bekende is te horen in een nieuwe clip van de aankomende 'Star Wars'-serie.

Veel Star Wars-fans kunnen niet wachten op de nieuwe animatieserie Ahsoka, en in een recente tv-clip werden ze nog eens extra getrakteerd op een verbazende cameo. In de clip keerde namelijk de stem terug van Hayden Christensen in zijn iconische rol als Anakin Skywalker.

De tv-clip werd tijdens de uitzending van Ms. Marvel op ABC getoond, waarschijnlijk om nog meer kijkers warm te maken voor het nieuwe hoofdstuk van de Star Wars-saga.

Clip


In de clip draait alles om Anakin. De video begint met Baylan Skoll en Ahsoka die hem bespreken, gecombineerd met een glimp van Anakin uit de miniserie Obi-Wan Kenobi.



Verschillende zinnen nieuw dialoog volgen van Christensen's Anakin: "In deze oorlog krijg je te maken met meer dan alleen droids. Als jouw meester is het mijn verantwoordelijkheid om je voor te bereiden... Wees niet bang. Je kunt dit, Ahsoka."

Dialoog van Anakin


Helaas is Anakin dus niet in levende lijve te zien, wat ook vrij lastig was geweest in een animatieserie. Het blijft de vraag of het personage een volledige rol zal krijgen in de serie.



Aan de geluidsbewerking te horen, zijn deze paar frases waarschijnlijk afkomstig uit een flashback. Mogelijk wanneer Ahsoka en Anakin in eerdere jaren spreken met elkaar tijdens haar Jedi-training?

Release


Star Wars: Ahsoka zal vanaf 23 augustus starten met twee afleveringen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen