search
Pas op: Deze actievolle misdaadfilm verdwijnt binnenkort van Netflix
Films / Nieuws

Pas op: Deze actievolle misdaadfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

Je hebt nog tot en met 31 augustus om 'Safe' te streamen bij Netflix. Daarna zal hij verwijderd worden uit het aanbod van de dienst.

Wanneer je fan bent van actie, misdaad of een goede combinatie hiervan, is het je zeker aan te raden om de film Safe nog snel te streamen bij Netflix.

De ruim anderhalf uur durende film is geregisseerd door Boaz Yakin. Yakin is ook bekend van zijn werk aan Remember the Titans en Death in Love.

Cast


In de hoofdrol zien we actieheld Jason Statham. Naast hem zien we onder meer Catherine Chan, Chris Sarandon, Robert John Burke, James Hong, Reggie Lee en Anson Mount.

Synopsis


Voormalig politieagent en kooivechter Luke Wright komt in actie wanneer een 12-jarig meisje zijn hulp nodig heeft. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis.

Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden.Scoort aardig


"Jason Statham is nog steeds een van de meest vermakelijke actiehelden op het grote scherm, en als hij onvermijdelijk zijn vuisten opsteekt, is het altijd een show die het bekijken waard is.", vertelt een van de critici bij Rotten Tomatoes. De film scoort daar een gemiddelde van 60%.

Leno zegt bij MovieMeter over de film, "Het verhaal is erg standaard en voorspelbaar, maar de actie is erg goed en Statham is wederom de juiste man voor een dergelijke film blijkt weer. Naast de prima regie is de film aardig geschoten en gaat het ondanks voor simpele verhaal nooit vervelen." De film scoort ook daar gemiddeld met een 3.01/5.

Netflix


Als we kijken naar Safe, zijn de meesten het meest enthousiast over het feit dat Statham in de film speelt. Mocht je hem in deze film nog in actie willen zien, dan kan je dat doen tot en met 31 augustus, daarna is de film niet meer te vinden in het aanbod van Netflix. Stream de film nu bij de dienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen