search
'Stranger Things'-ster vond deze promotiestunt voor seizoen 2 maar een gênante vertoning
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster vond deze promotiestunt voor seizoen 2 maar een gênante vertoning

Streamingdienst en tv-netwerken verzinnen soms de meest opmerkelijke dingen ter promotie.

Je zou bijna zeggen dat promotiestunts voor het immens populaire Stranger Things helemaal niet nodig zijn. Toch vertelt acteur David Harbour dat hij eens aan een opmerkelijke promotiestunt moest meedoen.

Ter promotie voor zijn nieuwe film Gran Turismo, die nu in de bioscoop draait, vertelde hij over het moment dat hij met een aantal Stranger Things-collega's bezig was met een stunt die volgens hem erg ongemakkelijk werd.

Al snel 'cringey'


Harbour vertelt hierover: "Ik zal je vertellen wat ze wel wilden doen, Seizoen twee was het geloof ik van Stranger Things. Ze wilden dat we op een soort TMZ-bus gingen, het was een soort Stranger Things-fanbus."

"We moesten dan de bus in, het verkeer ophouden, stukje rijden, en we moesten dan weer met alle fans de bus uit. En echt al na een paar minuten werd het al snel, zoals de jeugd zegt, behoorlijk 'cringey'."

Eind van een tijdperk


Met het vijfde en laatste seizoen in aantocht vindt Harbour het een mooi moment om afscheid te nemen van Stranger Things. Hij vertelde eerder dat het laatste seizoen ongelooflijk ontroerend en mooi zal zijn.



Kijk alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen