search
Prime Video cancelt 2 populaire series ondanks de belofte van nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

Prime Video cancelt 2 populaire series ondanks de belofte van nieuwe seizoenen

De streamingdienst zal ongetwijfeld veel fans teleurstellen na de eerder gemaakte belofte.

Amazon's streamingdienst Prime Video zet een punt achter de populaire series The Peripheral en A League of Their Own. De aanhoudende stakingen zijn de oorzaak zegt Prime Video.

Het heeft blijkbaar zodanige vertragingen en moeilijkheden opgeleverd in de productie van beide series dat besloten is om ermee op te houden. Beide series werden zowel goed bekeken als goed ontvangen bij critici en publiek.

Fans blij maken met een dode mus


Het was nog niet eens zo lang geleden dat The Peripheral het goede nieuws kreeg dat er een tweede seizoen zou komen. De productie was op dat moment nog niet begonnen, maar stond gepland om later dit jaar te beginnen.

Over A League of Their Own was de streamingdienst wat minder expliciet in het bevestigen van een nieuw seizoen, maar de grote baas van Amazon Studios Television, Vernon Sanders, gaf wel aan positief tegenover een nieuw seizoen te staan.

Meer zullen volgen


De twee series zijn niet de enige, en zullen niet de enige blijven, in een reeks annuleringen van series die te maken hebben de schrijvers- en acteursstakingen in Hollywood. Het lijkt er op dat studio's liever de stekker eruit trekken, dan te wachten op een oplossing.



Kijk alle afleveringen van The Peripheral en A League of Their Own op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen