search
Goed nieuws voor deze populaire sci-fi serie van Prime Video
Series / Nieuws

Goed nieuws voor deze populaire sci-fi serie van Prime Video

In de tijd waar veel series sneuvelen is van deze serie een tweede seizoen besteld.

Nog maar een paar maanden geleden debuteerde The Peripheral op Prime Video. De sciencefictionserie sloeg aan bij het publiek en dat was voor de streamingdienst van Amazon reden genoeg om een tweede seizoen aan te kondigen.

Uitvoerend producenten van de serie Lisa Joy en Jonathan Nolan zeggen zeer verheugd te zijn om het avontuur een vervolg te geven in een tweede seizoen om zo dieper in de wereld van The Peripheral te duiken. Daarnaast willen ze namens iedereen die betrokken is bij de serie hun dankbaarheid betuigen aan alle partners bij Amazon, en natuurlijk alle fans.

Slim, ambitieus en gedoemd


De serie The Peripheral is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Gibson met actrice Chloe Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo) in de hoofdrol van het personage Flynne Fisher. Het verhaal draait om Flynne, een vrouw die in een vergeten deel van Amerika de puzzelstukken van haar verscheurde familie bij elkaar probeert te houden.

Ze is een slimme, ambitieuze maar helaas gedoemde vrouw. Ze heeft namelijk helemaal geen toekomst, totdat de toekomst haar komt roepen. Naast hoofdrolspeler Moretz zijn er ook rollen voor onder andere Jack Reynor, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Chris Coy en Melinda Page Hamilton.

Wanneer het tweede seizoen verwacht wordt is nog niet bekend. Kijk het eerste seizoen van The Peripheral op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen