search
Piratenwereld van 'One Piece' komt in gloednieuwe video tot leven
Series / Video/clip/featurette

Piratenwereld van 'One Piece' komt in gloednieuwe video tot leven

De epische piratenwereld met en wereldwijde fanbase komt bijna tot leven bij Netflix.

Aan het einde van de maand is het dan eindelijk zo ver: dan komt de liveactionadaptatie van de wereldberoemde animeserie One Piece uit op Netflix. In aanloop naar de première heeft Netflix een featurette gedeeld van 4 minuten, die meer geheimen onthult van de serie.

In de video duikt de kijker achter de schermen bij het opnemen van de piratenserie. Gesprekken met cast en crew komen langs, samen met unieke blikken op aankomende afleveringen.

Getrouw


De serie heeft veel moeite gedaan om trouw te blijven aan Eiichiro Oda's originele visie op de franchise, die zich sinds het einde van de jaren negentig aan het ontvouwen is via films, televisie en manga's.



Oda is zelf nauw betrokken geweest bij de serie en heeft zelfs geëist dat enkele scènes opnieuw moesten worden gefilmd om zijn originele werk trouw te blijven.

Inhoud


In de serie worden de avonturen gevolgd van Monkey D. Luffy, een jonge man die vastbesloten is om een legendarische piratenschat te vinden, genaamd One Piece, en zo de Koning der Piraten te worden.



Vanaf 31 augustus zal One Piece te streamen zijn bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen