search
Deze scifi-avonturenfilm wordt goed bekeken bij Netflix
Films / Nieuws

Deze scifi-avonturenfilm wordt goed bekeken bij Netflix

We kunnen de film al een aantal dagen bekijken bij Netflix en dat is nu vaak genoeg gebeurd, 'Jurassic World: Fallen Kingdom' zien we nu namelijk op de negende plek in de Netflix Top 10.

Als je blij wordt van dino's, actie en fantasy dan zit je bij deze film goed. Stream de film bij Netflix of bewaar hem in je watchlist om een ander moment te kijken.

De regie van de film lag in handen van J.A. Bayona. Hij heeft recenter onder meer twee afleveringen van The Rings of Power geregisseerd.

In de film


In Jurassic World: Fallen Kingdom zien we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug. Hen zagen we in 2015 al in de hoofdrollen in het eerste deel Jurassic World. Verder zien we onder meer Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Ted Levine en Toby Jones.

Synopsis


Het eiland Isla Nublar is overgenomen door de dinosaurussen. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen weer uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen en probeert Owen over te halen om met haar mee te gaan.

Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden om samen met de rest in veiligheid te brengen.Scores


Op IMDb zien we dat de film op een 6.1/10 staat. Bij MovieMeter weet de film een 2.98/5 te pakken. "Ik ging hier met veel scepsis in, maar hij viel me alleszins mee. Het gaat in dit soort films tenslotte om de effecten, en die zijn zeer geslaagd.", vertelt Capablanca op de site.

Kijker IH88 bij de site zegt het volgende over de film. "Gemengde gevoelens. Het probleem van Jurassic World: Fallen Kingdom is dat het zich voor een pretentieloze blockbuster veel te serieus neemt, maar dat het als serieus verhaal over genetische manipulatie weinig om het lijf heeft. J.A. Bayona kan duidelijk geen keus maken tussen beide, en het resultaat is vlees noch vis."

Netflix


Als je dit dino avontuur nog wilt bekijken, dan kan je hem streamen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen