search
Eerste foto's van nieuwe seizoen 'The Good Wife'
Series / Nieuws

Eerste foto's van nieuwe seizoen 'The Good Wife'

Alicia moet weer aan het werk om haar carrière op de rails te krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Deze herfst wordt het zevende seizoen van The Good Wife uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS. Om de fans al warm te maken, gaf CBS deze week de eerste foto' s vrij van aflevering 1 van het nieuwe seizoen.




In het nieuwe seizoen probeert Alicia haar carrière nieuw leven in te blazen door opnieuw haar eigen advocatenkantoor te beginnen, dit keer met behulp van collega Jason Crouse (een nieuwe rol van Jeffrey Dean Morgan). Hij is een kalme, ervaren onderzoeker met wie ze samen gaat werken.



Alicia helpt Peter (ondanks dat ze niet altijd even close zijn) bij zijn race om het presidentschap. Aan de foto' s te zien, doet ze dat onder meer door met hem op tv aan praatprogramma' s mee te doen.



Zach Grenier is weer van de partij als David Lee, zoals op de foto hierboven te zien is. Hoewel ze niet in de foto' s van de eerste aflevering voorkomt, wordt gezegd dat Cush Jumbo een grote rol zal spelen dit seizoen als onderzoeker. Of ze al vanaf de eerste aflevering geïntroduceerd zal worden is niet bekend. Archie Panjabi en Matthew Goode zullen niet te zien zijn in seizoen 7.

Al te veel valt niet af te lezen aan de eerste beelden, behalve natuurlijk dat Alicia weer als advocaat aan de slag gaat en Peter bezig is met zijn campagne. De eerste aflevering zal op 4 oktober in Amerika worden uitgezonden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen