search
Deze gigantische kaskraker kan je binnenkort al thuis zien
Films / Nieuws

Deze gigantische kaskraker kan je binnenkort al thuis zien

De film 'Barbie' is vanaf 21 juli te zien in alle bioscopen en draait daar nog steeds goed. Toch kan je binnenkort de film al thuis bekijken.

En we kunnen de film sneller thuis bekijken dan we dachten. Barbie is vanaf maandag 4 september al te zien op je eigen tv, tablet of telefoon. Je kan vanaf die dag de film huren of kopen bij Prime Video.

De film heeft de zogeheten 'Barbenheimer' battle weten te winnen, Barbie wist torenhoog te scoren op de bezoekersaantallen en liet daarmee concurrent Oppenheimer achter zich. Al scoort deze laatste ook erg goed bij de bioscoop kassa's.

Regie en cast


De film komt van regisseur Greta Gerwig, ook wel bekend van Little Woman en Lady Bird.

Als Barbie zien we niemand minder dan Margot Robbie en als Ken zien we Ryan Gosling. De andere Barbie's en Ken's zijn onder anderen Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Dua Lipa, Emma Mackey, John Cena en Hari Nef.

Barbieland


Barbie en Ken hebben de tijd van hun leven in de kleurrijke en schijnbaar perfecte wereld van Barbieland. Het is elke avond feest en iedereen is altijd vrolijk. Om de een of andere reden begint ze zich toch minder gelukkig te voelen dan ze dacht en al snel stort haar wereld in.Maar als Barbie en Ken de kans krijgen om naar de echte wereld te gaan, in de hoop dit probleem op te lossen, ontdekken ze al snel de geneugten en gevaren van het leven tussen mensen.

Groots


De film weet op IMDb tot zover een mooie score neer te zetten van 7.4/10. Op Rotten Tomatoes zijn de critici met 88% en het publiek met 83% ook erg enthousiast over de film. "In de nieuwe film ‘Barbie’ schildert Greta Gerwig een wereld waarin alles mogelijk is, waar meisjes ambities kunnen waarmaken, groots kunnen dromen en de leiding kunnen nemen – vergelijkbaar met de activiteit die al tientallen jaren rond het speelgoed wervelt.", vertelt een van de critici.

Prime Video


Vanaf 4 september kan je de film huren of kopen bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen