search
Disney+ komt in september met 10 nieuwe series en vele afleveringen
Series / Nieuws

Disney+ komt in september met 10 nieuwe series en vele afleveringen

Komende maand komt Disney+ met een aantal nieuwe series en afleveringen van de bekende hits.

Disney+ zet in september weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Only Murders in the Building (seizoen 3 - aflevering 6-9)



Verschijnt op: 5, 12, 19, 26 september
Genre: Komedie / Criminaliteit / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Only Murders in the Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.





Ahsoka (seizoen 1 - aflevering 4-7)



Verschijnt op: 6, 13, 20, 27 september
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Na de val van het galactische rijk onderzoekt voormalig Jedi-ridder Ahsoka Tano een naderende dreiging voor het kwetsbare sterrenstelsel.





Justified (seizoen 1)



Verschijnt op: 6 september
Genre: Criminaliteit / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Te midden van alle actie trotseert de schietgrage US Marshal Raylan Givens moord, drugs, bankovervallen, gangsters, criminele families en corrupte politici. ZIjn ultieme tegenstander is de sluwe schurk Boys Crowder, maar de echte uitdaging is Ava Crowder, de mysterieuze vrouw die wordt verscheurd tussen de twee mannen en beide kanten van de wet.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

3, 10, 17, 24 september : Bleach: Thousand-Year Blood War (seizoen 2 - aflevering 9-12) - Animatie / Actie / Avontuur - De vrede raakt plots verstoord als alarmbellen door de Soul Society heen luiden. De bewoners verdwijnen zonder enig spoor en niemand weet wie hierachter zit.

4, 11, 18, 25 september : Futurama (seizoen 11 - aflevering 7-10) - Animatie / Avontuur / Komedie - Philip J. Fry is een pizzabezorger die per ongeluk in 1999 ingevroren raakt en een millennium later op nieuwjaarsdag 2999 wordt ontdooid.

5, 12, 19, 26 september : Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 9-12) - Animatie / Actie - Avontuur - We schrijven het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

6 september: I Am Groot (seizoen 2) - Animatie / Kort / Actie - Het onruststokende takje haalt weer kattenkwaad uit in het tweede seizoen van I Am Groot. Deze keer verkent Baby Groot het universum en daarbuiten aan boord van de ruimteschepen van de Guardians, en komt oog in oog of neus aan neus te staan met nieuwe en kleurrijke wezens en omgevingen.

6, 13, 20 september: Moving (seizoen 1 - aflevering 14-20) - Actie / Avontuur / Fantasy - In deze bovennatuurlijke actieserie gaan verscholen kinderen met superkrachten en hun ouders die leven met de pijnlijke geheimen uit het verleden samen enorme gevaren tegemoet.

13 september: The Other Black Girl (seizoen 1) - Komedie / Drama / Mysterie - Nella is een zwarte assistent-redacteur die voor een overwegend blanke uitgever in New York werkt. Ze raakt enthousiast als er een andere zwarte vrouw komt werken, maar is zij een vriend of een vijand?

22 september: Compro Likes (seizoen 1) - Komedie - Wanneer het niet lukt om op de traditionele manier beroemd te worden, zoekt de mistroostige acteur Wagner hulp bij de excentrieke goeroe Johnny Silva. Met zijn advies, 'doe alsof tot het lukt', bereikt Wagner internetroem, inclusief miljoenen volgers, verzonnen relaties en neprollen in films. Wagner is van plan om volop van zijn roem te genieten. Als hij niet eerst gecanceld wordt, natuurlijk.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen