search
Excentrieke film weet de Netflix Top 10 te bereiken
Films / Nieuws

Excentrieke film weet de Netflix Top 10 te bereiken

'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah' weet de Netflix Top 10 te bereiken en weet daar momenteel de zesde plaats bezet te houden.

De film van regisseur Sammi Cohen weet bij de mensen veel verschillende reacties los te maken. De film is vanaf 25 augustus te streamen bij Netflix.

Regisseur Cohen is bekend van haar werk aan onder meer Crush en UnMade. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah heeft een speelduur van een uur en vijfenveertig minuten. Kijk de film nu bij Netflix.

Synopsis


De 13-jarige Stacey Friedman bereidt zich voor op haar perfecte Bat Mitzwa. Ze is verliefd op een jongen en wil iedereen tevreden houden.

Haar goed voorbereide plannen -en gastenlijst- worden echter drastisch gewijzigd wanneer ze haar beste vriendin betrapt terwijl ze haar jeugdliefde aan het kussen is.

Cast


In deze komedie zien we Adam Sandler, hij heeft voor deze film een deel van zijn familie meegenomen. Zijn vrouw Jackie en dochters Sadie en Sunny spelen een rol in de film. Verder zien we onder meer Idina Menzel, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, Sarah Sherman en Dan Bulla.



Verschillende reacties


De film weet het bij IMDb aardig te doen met een 6.1/10. Op Rotten Tomatoes zien we bij de critici een score van een hele goede 95%. Het publiek scoort de film met zijn allen 72%. Een van de critici vertelt, "Een leuk en vermakelijk verhaal over iemand die volwassen wil worden en beseft wat dat inhoudt.".

Recensent Terence Shea van Filmtotaal is met 2.5/5 sterren wat minder enthousiast over de film en sluit zijn recensie af met de volgende woorden. "Netflix heeft er dankzij Sandler weer een hap-slik-wegfilm bij. Niet de ergste titel om op te zetten, maar op een paar gniffels na valt er weinig uit te halen. Er stond vast nergens in zijn contract dat het goede films moesten zijn."





Streamen


De excentrieke film staat op de zesde plaats in de Netflix Top 10. Mocht je ook een keer de film willen streamen, dan kan je dat doen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen