search
Kindsterretje uit Disney-hit 'Hannah Montana' gearresteerd
Series / Nieuws

Kindsterretje uit Disney-hit 'Hannah Montana' gearresteerd

Acteur Mitchel Musso gearresteerd na diefstal van eten en drinken in dronkenschap.

Kindsterretjes raken op latere leeftijd opvallend vaak aan lager wal of ondervinden op zijn minst grote problemen in het volwassen worden. Ook 'Oliver Oken', een goede vriend van Hannah Montana in de gelijknamige serie, gespeeld door Mitchel Musso, ondervindt daarin nog altijd de nodige problemen.

Recentelijk haalde de inmiddels 32-jarige acteur Mitchel Musso de krantenkoppen vanwege een arrestatie wegens diefstal en openbaar dronkenschap. Musso werd in dit kader aangehouden in Texas, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

Cel in


Musso's arrestatie vond plaats nadat hij onder invloed een hotel was binnengegaan en daar eten en drinken had gestolen. Hij werd behoorlijk agressief toen hij hiermee werd geconfronteerd en werd toen meegenomen naar het politiebureau. Musso is na verhoor en het uitslapen van zijn roes uiteindelijk weer vrijgelaten.

Hannah Montana, de populaire Disney Channel-serie uit de late jaren 2000, vertelde het verhaal van Miley Stewart, gespeeld door Miley Cyrus, die overdag een normale tiener was en 's avonds transformeerde tot popster Hannah Montana. Musso speelde de rol van Oliver, de beste vriend van Miley.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen