search
Dit exorbitante bedrag ontving ruziënde Kim Cattrall voor haar 71 seconden durende rolletje in 'Sex and the City'-opvolger 'And Just Like That...'
Series / Nieuws

Dit exorbitante bedrag ontving ruziënde Kim Cattrall voor haar 71 seconden durende rolletje in 'Sex and the City'-opvolger 'And Just Like That...'

Kim Cattrall is heel heel kort te zien in de serie 'And Just Like That...'.

De laatste aflevering van het tweede seizoen van de Sex and the City-spin-off And Just Like That… heeft de nodige beroering veroorzaakt. In deze aflevering zat namelijk een overwachte cameo die voor veel opwinding zorgde onder de fans. Ineens dook Kim Cattrall weer op als Samantha.

De slotscène onthulde een telefoongesprek tussen Carrie (gespeeld door Sarah Jessica Parker) en Samantha. Dit was de allereerste verschijning van Samantha in de spin-off.

Cattrall in auto


Cattrall weigerde aanvankelijk deel te nemen aan de spin-off vanwege onenigheid met de rest van de cast. Maar aan het einde van het tweede seizoen is er dus toch verandering in deze situatie gekomen. Ze filmde haar scène afzonderlijk van de rest van de cast, zonder iemand onder ogen te hoeven komen. Zo zien we Samantha in de scène in een auto terwijl ze belt met Carrie.

Volgens The Daily Mail ontving Kim Cattrall maar liefst 1 miljoen dollar voor haar cameo, die slechts 71 seconden duurde. Recentelijk bevestigde showrunner Michael Patrick King alvast het derde seizoen van And Just Like That, of Cattral daar wederom een rol in krijgt is nog onbekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen