search
Anime-serie 'Castlevania' in de maak
Series / Nieuws

Anime-serie 'Castlevania' in de maak

Gebaseerd op de verhaallijn van Castlevania III: Dracula's Curse uit 1989.

Producent Adi Shankar (Dredd), die ook zorg draagde voor korte webfilms zoals The Punisher: Dirty Laundry en het omstreden Power/Rangers is van plan om een keiharde nieuwe anime-serie te maken die gebaseerd is op de videogame-franchise Castlevania. Shankar liet tijdens een interview met Collider weten dat de onafhankelijke animatiestudio Frederator (Adventure Time) betrokken is bij de productie, die specificiek gebaseerd is op het spel Castlevania III: Dracula's Curse uit 1989.


In Castlevania III nam de speler de rol aan van Trevor Belmont, die werd bijgestaan door een jonge tovenares genaamd Sypha Belnades, de atletische piraat Grant Dynasty en dhampir Alucard. Toen Shankar werd gevraagd naar het niveau van geweld in de serie, antwoordde hij: ''Er zal veel geweld zijn. Het doel is om de eerste keiharde Amerikaanse anime-serie te maken voor een volwassen publiek.''

Shankar liet daarnaast vallen dat de serie visuele beïnvloedt zal worden door anime-klassiekers zoals Akira, Ghost in the Shell en Ninja Scroll. De muziek zal dezelfde elektrische gitaar-vibe als in de oude games bevatten. Daarnaast zal de serie ook verschillende 'easter eggs' bevatten voor de die-hard fans.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen