search
Nieuwe trailer 'Flikken Rotterdam': zevende seizoen barst van de actie
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Flikken Rotterdam': zevende seizoen barst van de actie

Er komen weer een paar gewelddadige zaken langs, waar de flikken zich op mogen storten.

In september keren de smerissen van Rotterdam weer terug naar jouw beeldscherm, want dan komt het zevende seizoen van Flikken Rotterdam eindelijk uit. In de meest recente trailer is een snelle blik te vinden op de aankomende zaken, die er allemaal aankomen.

In het zevende seizoen neemt het wantrouwen nog meer toe tussen officier van justitie Hein Berg, gespeeld door Huub Stapel, en de andere teamleden.

Verhaal


In het tiendelige seizoen trekt Berg de conclusie dat er een mol in zijn team zit, en gaat daarom zelf op onderzoek uit. Hij spit door het verleden van zijn teamleden, maar zij komen daar al snel achter.

Wanneer Dries, Carolien, Stan en Nouchka erachter komen waar Hein mee bezig is, roepen ze hem ter verantwoording en eisen ze antwoorden.

Nieuwe beelden


Nu heeft de AVROTROS een nieuwe trailer uitgebracht van Flikken Rotterdam seizoen 7, waarin al een tipje van de sluier wordt weggegeven over wat ons allemaal te wachten staat.



Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 15 september te bekijken op NPO1 en NPO Start. Eerdere seizoenen zijn te zien via NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen