search
MCU eindelijk helemaal in kaart gebracht in 'The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline'
Series / Trailer

MCU eindelijk helemaal in kaart gebracht in 'The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline'

De eindeloze discussies over wanneer exact iets gebeurde zijn hiermee definitief voorbij.

Zie je soms ook door alle verschillende films, series en spin-offs niet meer hoe in hemelsnaam het Marvel Cinematic Universe in elkaar steekt? Geen zorgen, want Marvel helpt je uit de brand met het boek The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline.

Tot op heden waren de fans op zichzelf aangewezen om te duiden wat er eigenlijk in alle strips, films en series van Marvel aan de hand was. Dit gloednieuwe boek moet daar verandering in gaan brengen.

Voor de fans


Sinds het ontstaan van de MCU zijn fans al druk bezig geweest met het duiden van de volledige tijdlijn. Dit vormde de bron voor talloze discussies off- en online over de precieze timing en locatie van vele gebeurtenissen.

Dit boek geeft eindelijk sluitsel over wat de exacte volgorde is van alle gebeurtenissen in de franchise, met een mooi kaftje eromheen.

Trailer


Marvel Studios bracht zelfs een trailer uit om de fans een voorproefje te geven van hun aankomende boek The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline. Met mooie illustraties is het bedoeld als een must-have voor de hardcorefans én voor de noobies, die nog wegwijs moeten worden gemaakt in het MCU.



De leidiggevende van Marvel Studios, Brad Winderbaum, vertelt in de trailer: "Het is de eerste keer dat we de tijdlijn officieel vastleggen. Het is ongelofelijk hoe alles met elkaar verbonden is en hoe naadloos het eigenlijk in elkaar zit."

Release


Het boek Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline verschijnt op 24 oktober. Geniet van nog meer MCU-avonturen bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen