Acteurs 'The Big Bang Theory' verdienen het meeste

Acteurs The Big Bang Theory verdienen meeste

Jim Parsons staat op nummer 1 van de lijst met 29 miljoen dollar aan inkomen over het afgelopen jaar.

Michelle Iwema, 28 augustus 2015 12:16

Ieder jaar maakt Forbes een lijst met de best verdienende acteurs en actrices. Die van de mannelijke tv- acteurs is bekend gemaakt en het zijn de hoofdrolspelers van The Big Bang Theory die zich de best betaalde televisie acteurs van 2015 mogen noemen.

Jim Parsons, die in de serie Sheldon speelt, stond vorig jaar op de negende plek maar nieuwe salarisonderhandelingen hebben hem naar de top van de lijst geholpen. Hij heeft van alle tv- acteurs het meest verdiend, namelijk zo'n 29 miljoen dollar binnen. Hij wordt op de voet gevolgd door zijn collega Johnny Galecki (Leonard in de serie) die 26 miljoen dollar verdiende.

De derde plaats wordt gedeeld door The Big Bang Theory- acteurs Simon Helberg en Kunal Nayyar met NCIS-acteur Mark Harmon en Ashton Kutcher voor zijn werk in Two and a Half Man. Alle vier verdienden zij het afgelopen jaar 20 miljoen dollar.

Ook de Modern Family- acteurs doen het dit jaar goed, mede eveneens dankzij nieuwe salarisonderhandelingen. Ty Burrell haalde afgelopen jaar 11.5 miljoen binnen, Jesse Tyler Ferguson 11 miljoen, Eric Stonestreet 10.5 milljoen en Ed O’Neill 10.5 miljoen dollar. Opmerkelijk was de aanwezigheid van Patrick Dempsey in de lijst dankzij zijn salaris voor de serie Grey's Anatomy aangezien hij niet veel screen tijd heeft in het laatste seizoen (fans weten waarom).

Ook Jon Cryer, Ray Romano, Simon Baker en Kevin Spacey stonden in de top tien best verdienende tv- acteurs. Forbes baseerde de lijst op basis van al hun verdiensten. In het geval van Simon Baker kwam hij in de top tien terecht dankzij zijn werk in The Mentalist en zijn campagnes voor Longines en Givenchy.

Bron: Forbes

Lees meer over: Kevin Spacey, Johnny Galecki, Modern Family, Eric Stonestreet, Ed O Neill, Jim Parsons, beste verdienende acteurs, top meeste geld, rijkste acteurs, Ty Burrell, Big Bang acteurs, salaris Big Bang theory, NCIS, Mark Harmon, Ashton Kutcher, Simon Baker

Populair nieuws