Adrianne Palicki in 'From Dusk Till Dawn: The Series'

Adrianne Palicki in 'From Dusk Till Dawn' serie

Ook Jake Busey en Lane Garrison krijgen een rol.

Bram de Groot, 17 december 2013 21:11

Aan de tv-serie From Dusk Till Dawn: The Series zijn drie namen toegevoegd, namelijk Adrianne Palicki, Jake Busey en Lane Garrison. Palicki is vooral bekend van Friday Night Lights en gaat de rol spelen van Vanessa Styles, een ex van het filmpersonage Seth Gecko. Busey (Starship Troopers) speelt de rol van Professor Aiden Tanner en Garrison (Prison Break) speelt Pete.

Gebaseerd op de gelijknamige film, wordt From Dusk Till Dawn: The Series een bovennatuurlijke misdaadsaga rond bankrover Seth Gecko en zijn gewelddadige, onvoorspelbare broer Richard ‘Richie’ Gecko. Beiden worden gezocht door FBI en de Texas Rangers om een bankoverval waar meerdere mensen zijn gedood. Op een vluchtroute naar Mexico besluiten Seth en Richie de voormalig minister Jacob Fuller en zijn familie te gijzelen. Met de camper probeert de groep de Mexicaanse grens te bereiken, maar een stop bij stripclub ‘Titty Twister’ zorgt voor extra oponthoud, ze zullen met de vampieren van de club moeten vechten tot het ochtendgloren. De serie verdiept zich in de setting van de film, voegt nieuwe personages en achtergrondverhalen toe en breidt de Meso-Amerikaanse mythologie achter de vampiers uit.

Andere rollen in de serie zijn voor onder meer D.J. Cotrona, Don Johnson en Robert Patrick. De serie verschijnt ergens in het eerste kwartaal van 2014 op de buis. In de States wordt het uitgezonden door Robert Rodriguezs tv-zender El Rey.

Bron: El Rey Network

Lees meer over: From Dusk Till Dawn, The Series, 2014, Adrienne Palicki, Jake Busey, Lane Garrison, el ray, tv

Informatie over de serie: From Dusk Till Dawn: The Series

Populair nieuws