Eerste foto's van 'AHS: Hotel'

Eerste foto's van 'AHS: Hotel'

Lady Gaga zal te zien zijn als een soort vampier en Naomi Campbell speelt de hoofdredactrice van Vogue.

Michelle Iwema, 29 augustus 2015 13:00

American Horror Story: Hotel gaat op 7 oktober van start en daarom werden er alvast een aantal foto's vrijgegeven om kennis te maken met de nieuwe personages.


Een van de meest geanticipeerde rollen in dit nieuwe seizoen, is die van Lady Gaga als The Countess. Zij heeft een ziekte waardoor ze mensenbloed wil drinken. Maar ze is geen echte vampier, want ze heeft geen tanden, waarmee ze haar slachtoffers bijt. In plaats daarvan gebruikt ze haar handschoen.


Evan Peters speelt Mr March, degene die het hotel heeft gebouwd in de jaren dertig.


Matt Bomer speelt Donovan. Hij is al twintig jaar de minnaar van The Countess, maar is nu op een punt gekomen in zijn leven dat hij huisje boompje beestje wil.Sarah Paulson is de aan heroïne verslaafde Hyperdermic Sally, een van de tragische figuren die in het hotel logeert.Naomi Campbell speelt een hoofdredactrice van Vogue, die haar verblijf in het hotel al snel ziet als een grote fout.Wes Bentley speelt John Lowe, een detective die in het hotel verblijft terwijl hij de zaak rond de Ten Commandments Killer probeert op te lossen. De donkere sfeer van het hotel en zijn gasten heeft al snel invloed op hem en zijn gezin.Kathy Bates is Iris, de moeder van Donovan die hem als kind verstikte met haar overbezorgdheid. Hij heeft een hekel aan haar en daarom werkt Iris in het hotel. Zo kan ze haar zoon toch blijven zien.

Naar welk personage kijken jullie het meest uit van seizoen 5?

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: American Horror Story, vampier, biseksueel, Lady Gaga, Hotel, nymfomane, Freak Show, seizoen 5, American Horror Story Hotel, Kathy Bates, Sarah Paulson, Wes Bentley, vampieren, Elizabeth, The Countess, Naomi Campbell, Vogue

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws