search

Ons nieuws van zaterdag 29 augustus 2015

Speciale aflevering koppelt 'The Walking Dead' met 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Speciale aflevering koppelt 'The Walking Dead' met 'Fear the Walking Dead'

Met als doel: een inleiding tot het tweede seizoen van Fear the Walking Dead.

De kick-off van het zesdelige eerste seizoen van Fear the Walking Dead was al een doorslaand succes. Nu weet Entertainment Weekly te melden dat AMC werkt aan een speciale aflevering die de spin-off koppelt aan de moederserie The Walking Dead.

Volgens EW zal de aflevering een half uur duren en speelt deze zich af op een vliegtuig. Gedurende de reis start de Walker-uitbarsting. De overlevende zal of overlevenden zullen verschijnen in het tweede seizoen van Fear The Walking Dead.

De special zal eerst online verschijnen en zal daarna in delen te zien tijdens reclameblokken van het aanstaande zesde seizoen van The Walking Dead.

Komende weken worden de vijf overige afleveringen van Fear The Walking Dead uitgezonden en The Walking Dead start weer op 11 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv- serie 'Galaxy Quest' komt uit via Amazon
Series / Nieuws

Tv- serie 'Galaxy Quest' komt uit via Amazon

Cultfilm uit 1999 zal door Amazon vertaald worden naar de tv.

Al eerder werd bekend gemaakt dat sci fi film Galaxy Quest als basis gaat dienen voor een tv- serie. Deze zal volgens Variety gemaakt gaan worden door Amazon, die de serie via hun streaming service beschikbaar zullen maken.

De film ging over een Star Trek- achtige cast, die ineens in een echt ruimteschip terecht komen en moeten onderhandelen in een conflict tussen aliens. De film is een spoof van bestaande sci fi films en series. Het is onduidelijk welke insteek de serie krijgt. Het zou een vervolg kunnen zijn of een reboot.

Aangezien de serie zich nog in de vroege ontwikkelingsstadia bevindt, is het nog niet duidelijk of acteurs uit de film ook in de serie zullen spelen. Onder meer Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman en Sam Rockwell speelden erin mee. Achter de schermen is het een ander verhaal. Daar is een mini-reünie van het productieteam van de film gaande. Dezelfde schrijver en regisseur als de film zullen dezelfde taken voor de serie verzorgen, evenals de serie produceren. Ook de originele producenten zijn van de partij.

Wat vinden jullie van het idee van een Galaxy Quest serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's van 'AHS: Hotel'
Series / Foto's

Eerste foto's van 'AHS: Hotel'

Lady Gaga zal te zien zijn als een soort vampier en Naomi Campbell speelt de hoofdredactrice van Vogue.

American Horror Story: Hotel gaat op 7 oktober van start en daarom werden er alvast een aantal foto's vrijgegeven om kennis te maken met de nieuwe personages.



Een van de meest geanticipeerde rollen in dit nieuwe seizoen, is die van Lady Gaga als The Countess. Zij heeft een ziekte waardoor ze mensenbloed wil drinken. Maar ze is geen echte vampier, want ze heeft geen tanden, waarmee ze haar slachtoffers bijt. In plaats daarvan gebruikt ze haar handschoen.


Evan Peters speelt Mr March, degene die het hotel heeft gebouwd in de jaren dertig.


Matt Bomer speelt Donovan. Hij is al twintig jaar de minnaar van The Countess, maar is nu op een punt gekomen in zijn leven dat hij huisje boompje beestje wil.



Sarah Paulson is de aan heroïne verslaafde Hyperdermic Sally, een van de tragische figuren die in het hotel logeert.



Naomi Campbell speelt een hoofdredactrice van Vogue, die haar verblijf in het hotel al snel ziet als een grote fout.



Wes Bentley speelt John Lowe, een detective die in het hotel verblijft terwijl hij de zaak rond de Ten Commandments Killer probeert op te lossen. De donkere sfeer van het hotel en zijn gasten heeft al snel invloed op hem en zijn gezin.



Kathy Bates is Iris, de moeder van Donovan die hem als kind verstikte met haar overbezorgdheid. Hij heeft een hekel aan haar en daarom werkt Iris in het hotel. Zo kan ze haar zoon toch blijven zien.

Naar welk personage kijken jullie het meest uit van seizoen 5?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.