Tv- serie 'Galaxy Quest' komt uit via Amazon

Cultfilm uit 1999 zal door Amazon vertaald worden naar de tv.

Michelle Iwema, 29-08-2015 15:15

Al eerder werd bekend gemaakt dat sci fi film Galaxy Quest als basis gaat dienen voor een tv- serie. Deze zal volgens Variety gemaakt gaan worden door Amazon, die de serie via hun streaming service beschikbaar zullen maken.
De film ging over een Star Trek- achtige cast, die ineens in een echt ruimteschip terecht komen en moeten onderhandelen in een conflict tussen aliens. De film is een spoof van bestaande sci fi films en series. Het is onduidelijk welke insteek de serie krijgt. Het zou een vervolg kunnen zijn of een reboot.

Aangezien de serie zich nog in de vroege ontwikkelingsstadia bevindt, is het nog niet duidelijk of acteurs uit de film ook in de serie zullen spelen. Onder meer Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman en Sam Rockwell speelden erin mee. Achter de schermen is het een ander verhaal. Daar is een mini-reünie van het productieteam van de film gaande. Dezelfde schrijver en regisseur als de film zullen dezelfde taken voor de serie verzorgen, evenals de serie produceren. Ook de originele producenten zijn van de partij.

Wat vinden jullie van het idee van een Galaxy Quest serie?


Bron: Variety

Lees meer over: Galaxy Quest, Alan Rickman, tv serie, sci fi, Sam Rockwell, Sigourney Weaver, Star Trek, serie Amazon, Amazon

Populair nieuws