search
Huiveringwekkende horrorfilm laat vele Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten
Films / Nieuws

Huiveringwekkende horrorfilm laat vele Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten

'The Ruins' weet een plekje te veroveren in de Netflix Top 10. De film uit 2008 is erg populair want hij staat nu op de tweede plaats.

"Er zat een goed verhaal in, zoiets had ik al een tijdje niet meer gezien.", vertelt een van de enthousiaste critici op de site van Rotten Tomatoes. Stream de horrorfilm nu bij Netflix.

Ondanks dat de film maar een gemiddelde weet te behalen van 39% op de site van Rotten Tomatoes, zijn sommigen echt wel te spreken over de film.

Tamelijk smerig en spannend


Bij de site van IMDb haalt de film een redelijke score van 5.9/10. Op MovieMeter pakt de film een score van 2.79/5 en vertelt kijker BlueKudaskiss over de film, "Niet altijd even logisch en geloofwaardig, maar wel ontzettend spannend! Prima gespeeld, soms behoorlijk claustrofobisch en hier en daar tamelijk smerig: zo zie ik het graag."

Het verhaal


Vier jonge Amerikaanse studenten zijn aan het genieten van de zon, zee en een niet te dure plek om zich te vermaken. Aan het einde van de vakantie gaan ze met zijn vieren de Mexicaanse jungle in om ruïnes van de Maya's te bekijken.

Wanneer ze het fantastische gebouw bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten aanwezig te zijn, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.



Regie en cast


De film is geregisseerd door Carter Smith, ook wel bekend van zijn werk aan The Passenger en Swallowed.

In de film zien we Jena Malone, Shawn Ashmore, Jonathan Tucker, Laura Ramsey, Joe Anderson, Sergio Calderón en Luis Antonio Ramos.



Netflix


Als je zin hebt in een spannende en shockerende horrorfilm, is het zeker aan te raden om The Ruins te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen