De vriend van Kaley Cuoco wist niet dat ze 'Penny' speelde in 'The Big Bang Theory'

Acteur Tom Pelphrey is de vriend van Kaley Cuoco. Hij kwam er pas later achter dat zij in 'The Big Bang Theory' speelde.

Bas de Kramer, 04-09-2023 00:03

The Big Bang Theory is één van de meest populaire sitcoms aller tijden en kwam officieel tot een einde in 2018. Toch had, ondanks 12 buitengewoon populaire seizoenen, niet iedereen weet van de serie. De vriend van Kaley Cuoco bijvoorbeeld, die wist van niets!
Cuoco's vriend is acteur Tom Pelphrey en die gaf in een interview aan dat hij in het begin niet wist dat ze zo beroemd was. Ook begreep hij niet waarom de vriend van zijn moeder haar Penny begon te noemen."Ik zei: 'Het spijt me, ik begrijp niet wat er aan de hand is. Waarom noemt hij je Penny?' " vroeg Pelphrey.

Droogjes

"Dat is mijn personage in The Big Bang Theory", antwoordde Cuoco droogjes. Inmiddels heeft Pelphrey een paar afleveringen gezien en moest hij toegeven dat ze een fantastische rol speelde in de serie.

Best bijzonder dat Pelphrey de serie niet kende want hij is zelf ook acteur in bijvoorbeeld Ozark en 'Love & Death'. Hij zegt zelf niet veel met films en series te hebben.

Modern

"Ik woon feitelijk in een soort van grot. Voordat ik Kaley ontmoette, woonde ik in de staat New York, aan een onverharde weg, midden in het bos, zonder veel wifi. Ze heeft me naar de moderne tijd gebracht."Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max
Lees meer over: kaley cuoco, the big bang theory, johnny Galecki, hbo max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie