search

Ons nieuws van maandag 4 september 2023

Mogelijke spin-off 'Manifest': oplossing voor onbeantwoorde vragen of uitnodiging voor chaos?
Series / Nieuws

Mogelijke spin-off 'Manifest': oplossing voor onbeantwoorde vragen of uitnodiging voor chaos?

Een spin-off van 'Manifest' zou vragen kunnen beantwoorden, maar kan het verhaal ook nog meer in de war brengen.

De finale van Manifest werd nogal gemengd ontvangen, maar het einde deed in ieder geval één ding goed: er werd ruimte opengelaten voor een spin-off, waarin het lot van vlucht 828 voortgezet kan worden. Dit zou echter wel voor nog meer problemen kunnen zorgen.

Hoewel de familie Stone eindelijk verlost is van hun 'callings' en de Death Date die hen de hele serie boven het hoofd hing, was het einde van de serie toch niet waar de meeste kijkers op hoopten. De finale roept zelfs een hoop nieuwe vragen en dilemma's op, zowel voor de hoofdpersonen als de Amerikaanse regering en de veroordeelde passagiers.

Controversieel


In de finale van Manifest stappen de passagiers van vlucht 828 opnieuw in het vliegtuig, dit keer om het oordeel van een grotere macht te ondergaan. Veel van de passagiers worden onwaardig geacht om terug te keren naar 2013, en ze veranderen in as voor de ogen van de andere personages.

Ze stappen niet meer uit het vliegtuig en lijken schijnbaar uit het bestaan te zijn gewist. Dat lijkt misschien een bevredigend lot voor antagonisten als Angelina (Holly Taylor) en Autumn (Shirley Rumierk), maar het verbindt de zaken niet zo netjes als zou moeten en garandeert bijna dat er meer staat te gebeuren na het controversiële einde van Manifest.

Soortgelijke situatie


De verdwijning van de veroordeelde passagiers kan niet genegeerd worden, en het einde van de finale bewijst dit. NSA-directeur Robert Vance (Daryl Edwards) verschijnt op het vliegveld tijdens de laatste momenten van de serie en wordt geconfronteerd met een soortgelijke situatie als in seizoen 1.Vance heeft geen herinnering aan de Stones of de gebeurtenissen in de vier seizoenen van Manifest, dus hij is terug bij af. Het is de taak van zijn team om uit te zoeken wat er met vlucht 828 is gebeurd en hoe een handvol passagiers schijnbaar in het niets is opgegaan.

Nieuw mysterie


Het is niet hetzelfde mysterie dat Manifest seizoen 1 introduceert, maar het roept net zoveel problemen op. Het is onmogelijk dat de Stones of een van de 828 passagiers zomaar hun normale leven kunnen hervatten na wat er is gebeurd. De Amerikaanse regering zal onderzoeken wat er op vlucht 828 is gebeurd, en dit zal zorgen voor nieuwe problemen voor de personages in de serie.Dit klinkt als een geschikt idee voor een spin-off, maar het zou de serie nog verder in de war brengen. Het einde is al ingewikkeld en er zijn al veel subplots niet afgerond. Een spin-off zou dit waarschijnlijk alleen maar verder compliceren. Bekijk Manifest op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De meest ondergewaardeerde serie ooit kijk je nu gewoon op HBO Max
Series / Featured

De meest ondergewaardeerde serie ooit kijk je nu gewoon op HBO Max

De serie Schitt's Creek staat gewoon op HBO Max: waarschijnlijk de beste serie waar je nog nooit van hebt gehoord.

Op de vele streamingdiensten staan veel meer series dan je ooit zult kunnen kijken. Daarom een tip van SerieTotaal: kijk zo spoedig mogelijk de serie Schitt's Creek en je zult niet teleurgesteld zijn.

De serie Schitt's Creek is een sitcom die in 2015 verscheen op de zender CBC Television en daarna in de States enorm populair werd. Er verschenen uiteindelijk 80 afleveringen en een special tot het einde van de serie in 2020.

Schitt's Creek


De serie gaat over de stinkend rijke familie Rose die opeens bankroet is en naar Schitt's Creek moet verhuizen. Dit is een deprimerend stadje dat de familie ooit voor de lol gekocht heeft. Het luxe leventje is echter voorbij en opeens moeten ze als een echte familie gaan leven.

Er zijn in de serie rollen voor onder andere de bedenker Eugene Levy, die je ook kent uit American Pie, Catherine O'Hara, Daniel Levy, Annie Murphy en Jennifer Robertson.

Vele prijzen


De serie ontving door de jaren heen vele prijzen waaronder de Emmy voor Outstanding Comedy Series. Ook de belangrijkste castleden ontvingen in 2020 een Emmy voor hun rol. In 2021 werden er Golden Globes in de wacht gesleept door de serie en actrice Catherine O'Hara.Je kunt Schitt's Creek in zijn geheel kijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de scifi-serie 'Stargate' in 2018 totaal werd geruïneerd door deze bedenkelijke spin-off
Series / Featured

Hoe de scifi-serie 'Stargate' in 2018 totaal werd geruïneerd door deze bedenkelijke spin-off

De film Stargate uit 1994 kreeg heel wat spin-offs op televisie: in 2018 verwoestte Stargate Origins alle ambities.

De film Stargate uit 1994 van regisseur Roland Emmerich en de latere tv-series waren allemaal redelijke tot grote successen. Maar met de serie Stargate Origins ging het helemaal mis. Het betekende zelfs het einde van de franchise.

De serie was dan wel een webserie op het betaalkanaal Stargate Command van MGM, maar dat neemt niet weg dat Stargate Origins een definitieve streep zette door eventuele verdere ambities. Ook de serie Stargate Universe was al geen doorslaand succes.

Stargate Origins


Origins is een spin-off van de serie Stargate SG-1 die liep van 1997 tot en met 2007. Er verschenen van SG-1 maar liefst 200 afleveringen. Origins bestaat uit tien afleveringen van tien minuten en deze vormen samen een speelfilm, later verschenen met de titel Stargate Origins: Catherine.

In Origins, een prequel die zich in 1939 afspeelt, zijn er rollen voor onder andere Ellie Gall, Connor Trinneer, Aylam Orian en Philip Alexander. Gall speelt de hoofdrol als Catherine Langford.

Bedenkelijk ontvangen


Ondanks dat er ongetwijfeld fans zijn van de prequel, had het publiek maar weinig met Origins. Op de IMDb staat de webserie op een 3,9/10 en de publieksscore op Rotten Tomatoes staat op 42 procent.Stargate Origins was gelijk het laatste wapenfeit tot op heden. Na de prequel verschenen er geen andere producties meer. En dat is toch jammer, aangezien de reeks vele fans heeft en waarschijnlijk nog voldoende leuke verhalen kan vertellen.

Amazon


In 2022 kocht Amazon MGM en daarmee kwamen de rechten van Stargate in handen van de Amazon. Via Prime Video kun je veel Stargate-producties kijken, al dan niet via de subdienst MGM+. De toekomst zal uitwijzen of Amazon Studios een nieuwe Stargate lanceert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix's nieuwste kraker overtreft recordkijkers van 'Wednesday' en 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix's nieuwste kraker overtreft recordkijkers van 'Wednesday' en 'Stranger Things'

Het blijkt maar weer eens dat de kracht van het anime-fandom niet te onderschatten is.

Na nog maar een paar dagen online te staan heeft de anime-bewerking One Piece zich in korte tijd bij de grotere series van Netflix gevoegd. Het verslaat zelfs records van Wednesday en Stranger Things.

De serie is namelijk in de korte tijd dat het uit is in maar liefst 84 landen op de eerste plaats gekomen van de meest bekeken titels op Netflix. Wednesday en het vierde seizoen van Stranger Things wisten die positie in 83 landen te bereiken.

Online groeit de populariteit


Dat One Piece het zo ontzettend goed doet heeft grotendeels te maken met het bronmateriaal. Het verhaal van One Piece is een van de meest verkochte Manga-titels wereldwijd. Daarnaast groeit de populariteit op online kanalen.

Mensen ontdekken de serie en het onderwerp is online in een stroomversnelling geraakt. Mede dankzij de maker van de oorspronkelijke Manga-boeken en uitvoerend producent van de serie, Eiichiro Oda, is de vloek van geflopte anime-bewerkingen eindelijk verbroken.

Op zoek naar de grootste schat ooit


De serie One Piece gaat over de jonge piraat Monkey D. Luffy, die met zijn bemanning van ruige leden met de hoeden van stro op zoek gaan naar de zogenoemde 'One Piece', naar verluidt de allergrootste schat in de wereld.Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aaron Paul ziet niets terug van succes 'Breaking Bad' op Netflix
Series / Nieuws

Aaron Paul ziet niets terug van succes 'Breaking Bad' op Netflix

Hoewel Breaking Bad al jaren succesvol is op Netflix, verdienen acteurs er niets meer aan.

Breaking Bad levert nog steeds bakken met geld op, vanwege de populariteit van de serie op Netflix. Acteurs zien hier echter niets van terug...

En dat vindt Aaron Paul belachelijk. De acteur speelde Jesse Pinkman, één van de hoofdpersonages voor alle vijf de seizoenen. Als iemand er nog een zakcentje voor zou mogen verdienen, is hij het wel (met zijn co-ster Bryan Cranston, natuurlijk).

Aaron Paul tijdens stakingen


Paul en Cranston zijn al vaker gespot tijdens de stakingen in Hollywood, net als een aantal andere prominente Breaking Bad- en Better Call Saul-acteurs. Ondanks dat ze financieel waarschijnlijk allang gebakken zitten, nemen ze het op voor hun collega's.

Als leden van SAG-AFTRA, de bond voor acteurs in de Verenigde Staten, deden ze een woordje voor de camera tijdens de stakingen. Zie het hieronder:Aaron Paul over Breaking Bad


Daarnaast heeft Aaron Paul het ook over het succes van Breaking Bad op Netflix. De serie kwam tien jaar geleden ten einde, maar is sindsdien steevast één van de populairste Netflix-series geweest. De streamingdienst verdient er dus bakken met geld aan.

Maar ziet Aaron Paul, een van de meest belangrijke acteurs in de serie, daar ook maar iets van terug? Nee hoor:

"Ik krijg not niet eens een beetje van Netflix voor Breaking Bad, en om eerlijk te zijn vind ik dat krankzinnig. Ik denk dat veel van deze streamers weten dat ze weg zijn gekomen met het niet eerlijk betalen van lonen, maar nu is het tijd om te betalen."

De stakingen zetten voort. Zolang de situatie voor schrijvers en acteurs niet verbetert, zullen ze niet terugkeren naar Hollywood.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession'-maker onthult antwoord op prangende vraag
Series / Nieuws

'Succession'-maker onthult antwoord op prangende vraag

Een van de grootste discussiepunten van Succession seizoen 4 is eindelijk beantwoord.

Onderstreept of doorstreept? Het is een van de grootste vragen van Succession seizoen 4. De maker van de serie, Jesse Armstrong, heeft eindelijk uitspraak gedaan.

Hoewel het laatste seizoen van Succession al een tijdje geleden ten einde kwam, zijn er nog steeds vragen waar we niet helemaal antwoord op hebben. Eén in het specifiek blijft een lastige kwestie. Tot nu dan.

Onderstreept of doorstreept?


In het testament van Logan Roy, het hoofd van de Roy-familie die in aflevering 3 van seizoen 4 plotseling overleed, staat de naam van zijn oudste zoon aangegeven als zijn opvolger. Echter, later heeft de beste man de naam doorgestreept. Of onderstreept?

Dat was de vraag voor de Roy-familie. Uiteraard dachten ze allemaal iets anders, met hun eigen agenda vooropgesteld. Maar wat was het nu? Succession-maker Jesse Armstrong heeft het antwoord zo goed als weggegeven.Succession seizoen 4


Het vierde seizoen van Succession slaagde er echt in om de serie op de kaart te zetten. De HBO-serie kreeg al langer goede recensies, maar bleef in kijkcijfers nog een beetje achter. Dat veranderde met seizoen 4, dat meer kijkers binnen wist te slepen dan ooit tevoren.

Succession gaat ongetwijfeld ook nog flink in de prijzen vallen tijdens de Emmy's. De serie wist namelijk 27 nominaties binnen te slepen.

Succession is te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alles wat we weten over 'Sex Education' seizoen 4: trailer, verschijningsdatum en nog veel meer
Series / Nieuws

Alles wat we weten over 'Sex Education' seizoen 4: trailer, verschijningsdatum en nog veel meer

Alles wat we weten over onze favoriete seks-vriend.. uhmm seks-therapist.

Binnenkort komt Sex Education terug voor een vierde en laatste seizoen. Dit is alles wat we weten over de conclusie van Otis’ chaotische, maar hartverwarmende verhaal.

Onlangs zijn de eerste personageposters uitgebracht die de terugkeer van fan-favoriete personages zoals Maeve, Adam, Ruby en Eric bevestigden. Bekijk de posters hieronder.De gloednieuwe trailer


Ook de gloednieuwe trailer voor het laatste seizoen is uit en hoewel de video eigenlijk alleen maar bestaat uit snelle shots zonder context, geeft het wel een gevoel van wat we kunnen verwachten: meer chaos en meer hartverwarmende momenten.

De verschijningsdatum


En dan nu de belangrijkste informatie: de verschijningsdatum. Het duurt helemaal niet zo lang meer. Het vierde, en laatste, seizoen komt namelijk 21 september 2023 uit.

Het laatste seizoen


Maker Laurie Nunn liet weten dat seizoen 4 het laatste seizoen is, omdat ze gedurende dit seizoen het gevoel kreeg dat "alle verhalen ten einde liepen". Soms kan het werkelijk zo simpel zijn.

Wel heeft ze het gevoel dat er veel mogelijkheden zijn voor spin-offs.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer en stream vanaf 21 september Sex Education op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan-favoriete 'Star Wars'-acteur bevestigt zijn rol in spannende 'Ahsoka'-serie
Series / Nieuws

Fan-favoriete 'Star Wars'-acteur bevestigt zijn rol in spannende 'Ahsoka'-serie

Deze bekende acteur binnen het Star Wars universum neemt een nieuwe rol op zich.

De nieuwe Ahsoka is al de vijfde Disney+-serie in het universum van Star Wars. De serie focust zich op Ahsoka Tano, maar andere personages (en acteurs!) krijgen ook de mogelijkheid om te schitteren.

Ahsoka Tano is voor het eerst geïntroduceerd in Star Wars: The Clone Wars en is ontdekt door Jedi-Meester Plo Koon. Uiteindelijk werd ze opgeleid door Anakin Skywalker.

De nieuwe serie


Iemand die al sinds Star Wars: The Clone Wars een belangrijk onderdeel is van Star Wars, is Sam Witwer. Fans kennen hem als de stem van Maul, maar nu heeft hij een verrassende nieuwe rol te pakken.Hij is namelijk gecrediteerd in Ahsoka als 'Aanvullende Stemmen'. Dit betekent waarschijnlijk dat hij helaas niet in levende lijve zal verschijnen op het scherm.

Het grote nieuws


Witwer was een beetje uit het veld geslagen door alle regels en hij wist niet echt wat hij moest zeggen behalve dat hij inderdaad aan Ahsoka heeft gewerkt. Bovendien liet hij in zijn livestream weten dat hij ongelofelijk "trots [is] op Dave Filoni", de regisseur.

Bekijk hieronder een opgenomen gedeelte van zijn livestream en stream Ahsoka op Disney+.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zenuwslopende Zweedse thriller sprint de Netflix Top 10 in
Films / Nieuws

Zenuwslopende Zweedse thriller sprint de Netflix Top 10 in

De Zweedse Netflix-film 'En dag och en halv' wordt door Netflix omschreven als spannend en ontroerend. De film is pas net te streamen bij de dienst maar weet al de vijfde positie in de Netflix Top 10 in te nemen.

De thriller, ook wel genoemd A Day and a Half, weet een hoop mensen naar zich toe te trekken want velen hebben de film al gestreamd. Kijk hem nu bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.

De film is geregisseerd door Fares Fares. Recentelijk heeft hij ook afleveringen geregisseerd van het populaire The Wheel of Time en speelde hij hier een rol in.

Cast


Net als in The Wheel of Time speelt Fares ook mee in En dag och en halv. De cast wordt verder onder meer versterkt door Alexej Manvelov, Alma Pöysti, Annika Hallin, Stina Ekblad, Johni Tadi en Annica Liljeblad.

Synopsis


In een wanhopige poging om zich te herenigen met zijn dochter, stormt een gewapende man het medisch centrum binnen waar zijn vervreemde vrouw werkt en ontvoert haar.

Wanneer politieagent Lukas betrokken raakt begint er een emotionele en zenuwslopende roadtrip. Ze reizen het Zweedse landschap over terwijl de politie hen op de hielen zit.Aardige start


De film is pas net te zien dus hoe de film ervoor staat, zal zeker nog gaan veranderen. Op IMDb pakt de film na bijna zeshonderd stemmen nu een 5.9/10. Momenteel zien we op Rotten Tomatoes alleen een publieksscore van 67%.

Bij MovieMeter zien we nu ook een beginnende score van een aantal stemmen, daar staat de film nu op 2.5/5.Streamen


Als je van Zweedse thrillers houdt is het zeker aan te raden om En dag och en halv te gaan streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 17 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Liebes Kind'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 17 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Liebes Kind'

Deze week kom je op Netflix tijd te kort met een bomvolle week aan topseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Predators (seizoen 1)Verschijnt op: Woensdag 6 september
Genre: Documentaire
Kijk op: Netflix

Synopsis: Bekijk het leven door de ogen van 's werelds machtigste jagers, waaronder cheeta's en ijsberen, terwijl ze onder zware omstandigheden proberen te overleven.

Liebes Kind (seizoen 1)Verschijnt op: Donderdag 7 september
Genre: Misdaad / Drama / Mysterie
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.

Virgin River (seizoen 5 - aflevering 1-12)Verschijnt op: Donderdag 7 september
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een verpleegster uit L.A. wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

6 september: 6ixtynin9: The Series (seizoen 1) - Komedie / Misdaad / Thriller - Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.

6 september: B.O. (seizoen 1) - Komedie / Misdaad - Wanneer Suzano de rol van politiechef op zich neemt in een nieuw politiedistrict, moet deze schuchtere nieuwkomer zich bewijzen tegenover zijn onverschrokken team.

6 & 7 september: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

6 september: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 10) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

6 september: Infamia (seizoen 1) - Drama / Muziek - Een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond staat onder druk van haar vrienden. Ze wil een hiphopartiest worden, ondanks de strenge regels van haar ouders.

6 september: Tahir's House (seizoen 1) - Komedie - Een familie van beginnende ondernemers moet samenwerken om hun mislukte viswinkel om te vormen tot een bloeiend bedrijf. Maar het is niet gemakkelijk om succes te boeken.

7 september: Gamera: Rebirth (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - In de zomer van 1989 zijn vier kinderen in Tokio getuige van de opkomst van de schildpad-kaiju Gamera, die dapper strijdt tegen gigantische mensenetende monsters.

7 september: Kung Fu Panda: The Dragon Knight (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - De legendarische krijger Po gaat samen met een Engelse eliteridder op een wereldwijde missie om magische wapens, zijn reputatie – en de wereld – te redden.

7 september: Top Boy (seizoen 5) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

8 september: A Time Called You (seizoen 1) - Drama / Fantasy / Romantiek - Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.

8 september: El cuerpo en llamas (seizoen 1) - Biografie / Misdaad / Drama - Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

8 september: Selling the OC (seizoen 2) - Reality-TV - De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County waar een gloednieuw makelaarsteam luxueuze strandvilla's aanbiedt en bekende personaliteiten goede sier maken.

8 september: Spy Ops (seizoen 1) - Documentaire - Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.

9 & 10 september: Behind Your Touch (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Komedie / Misdaad / Drama - Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Huiveringwekkende horrorfilm laat vele Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten
Films / Nieuws

Huiveringwekkende horrorfilm laat vele Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten

'The Ruins' weet een plekje te veroveren in de Netflix Top 10. De film uit 2008 is erg populair want hij staat nu op de tweede plaats.

"Er zat een goed verhaal in, zoiets had ik al een tijdje niet meer gezien.", vertelt een van de enthousiaste critici op de site van Rotten Tomatoes. Stream de horrorfilm nu bij Netflix.

Ondanks dat de film maar een gemiddelde weet te behalen van 39% op de site van Rotten Tomatoes, zijn sommigen echt wel te spreken over de film.

Tamelijk smerig en spannend


Bij de site van IMDb haalt de film een redelijke score van 5.9/10. Op MovieMeter pakt de film een score van 2.79/5 en vertelt kijker BlueKudaskiss over de film, "Niet altijd even logisch en geloofwaardig, maar wel ontzettend spannend! Prima gespeeld, soms behoorlijk claustrofobisch en hier en daar tamelijk smerig: zo zie ik het graag."

Het verhaal


Vier jonge Amerikaanse studenten zijn aan het genieten van de zon, zee en een niet te dure plek om zich te vermaken. Aan het einde van de vakantie gaan ze met zijn vieren de Mexicaanse jungle in om ruïnes van de Maya's te bekijken.

Wanneer ze het fantastische gebouw bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten aanwezig te zijn, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.Regie en cast


De film is geregisseerd door Carter Smith, ook wel bekend van zijn werk aan The Passenger en Swallowed.

In de film zien we Jena Malone, Shawn Ashmore, Jonathan Tucker, Laura Ramsey, Joe Anderson, Sergio Calderón en Luis Antonio Ramos.Netflix


Als je zin hebt in een spannende en shockerende horrorfilm, is het zeker aan te raden om The Ruins te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De vriend van Kaley Cuoco wist niet dat ze 'Penny' speelde in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

De vriend van Kaley Cuoco wist niet dat ze 'Penny' speelde in 'The Big Bang Theory'

Acteur Tom Pelphrey is de vriend van Kaley Cuoco. Hij kwam er pas later achter dat zij in 'The Big Bang Theory' speelde.

The Big Bang Theory is één van de meest populaire sitcoms aller tijden en kwam officieel tot een einde in 2018. Toch had, ondanks 12 buitengewoon populaire seizoenen, niet iedereen weet van de serie. De vriend van Kaley Cuoco bijvoorbeeld, die wist van niets!

Cuoco's vriend is acteur Tom Pelphrey en die gaf in een interview aan dat hij in het begin niet wist dat ze zo beroemd was. Ook begreep hij niet waarom de vriend van zijn moeder haar Penny begon te noemen."Ik zei: 'Het spijt me, ik begrijp niet wat er aan de hand is. Waarom noemt hij je Penny?' " vroeg Pelphrey.

Droogjes


"Dat is mijn personage in The Big Bang Theory", antwoordde Cuoco droogjes. Inmiddels heeft Pelphrey een paar afleveringen gezien en moest hij toegeven dat ze een fantastische rol speelde in de serie.

Best bijzonder dat Pelphrey de serie niet kende want hij is zelf ook acteur in bijvoorbeeld Ozark en 'Love & Death'. Hij zegt zelf niet veel met films en series te hebben.

Modern


"Ik woon feitelijk in een soort van grot. Voordat ik Kaley ontmoette, woonde ik in de staat New York, aan een onverharde weg, midden in het bos, zonder veel wifi. Ze heeft me naar de moderne tijd gebracht."

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tien onvergetelijke TV-series van horrormeester Stephen King die je niet mag missen
Series / Featured

Tien onvergetelijke TV-series van horrormeester Stephen King die je niet mag missen

Deze serie is misschien wel een van de meest memorabele Stephen King-bewerkingen ooit

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de horrorwereld is er geen naam bekender dan Stephen King. King is de auteur achter beroemde romans als IT, The Shining, Pet Sematary en Carrie. Er zijn talloze films gebaseerd op zijn werk, maar zijn tv-series worden vaak over het hoofd gezien, ondanks hun kwaliteit.

10. Rose Red (2002)


Rose Red is een miniserie geschreven door King zelf.

Het verhaal draait om een spookachtig landhuis in Seattle, waar Dr. Joyce Reardon een onderzoek uitvoert naar paranormale verschijnselen.

De naam van de miniserie verwijst naar de bijnaam die wordt gegeven aan het Winchester Mystery House in Californië.9. Salem's Lot (2004)


Salem's Lot is een miniserie die dieper ingaat op vampierlegendes en speelt zich af in Jerusalem's Lot, Maine. Het onthult duistere geheimen onder het oppervlak van een ogenschijnlijk vredig stadje.

Salem's Lot is een verontrustend verhaal omdat het mensen doet afvragen welk kwaad zich in hun eigen buurt afspeelt.8. Haven (2010)


Haven is een dramaserie uit 2010 die vijf seizoenen heeft gedraaid.

Als een van de langere series gebaseerd op het werk van Stephen King, is het bekender dan sommige van de kleinere series, zoals Rose Red.

De serie is gebaseerd op de roman The Colorado Kid en volgt FBI-agent Audrey Parker en haar avonturen in Haven, Maine.7. The Stand (1994 en 2020)


Een verhaal van een door ziekte geteisterde wereld, waar goed en kwaad strijden in een post-apocalyptische setting.

The Stand is een van die werken van King die meerdere keren is aangepast.

De eerste versie van deze bewerking was een tv-miniserie uit 1994, maar er is ook een meer recente versie van dit verhaal die in 2020 in première ging.

The Stand uit 2020 is te zien op Prime Video.6. The Outsider (2020)


The Outsider is een HBO-miniserie uit 2020 gebaseerd op een bestverkochte roman met dezelfde naam.

Net als sommige andere werken van King begint The Outsider met een ogenschijnlijk eenvoudig onderzoek.

Zoals de meeste dingen in het werk van King, neemt het verhaal een wending ten slechte wanneer het onderzoek leidt tot het ontdekken van bewijs van de moord op een jongen door een politieagent.5. Stephen King's Storm of the Century (1999)


Stephen King's Storm of the Century is een horror-miniserie uit 1999 die geschreven is door Stephen King zelf.

Net als veel van Kings verhalen speelt Storm of the Century zich af in Maine, in het kleine stadje Little Tall Island. Het verhaal richt zich op de stad terwijl ze zich voorbereiden op een ernstige sneeuwstorm.4. 11.22.63 (2016)


11.22.63 is een sci-fi-serie van Hulu die voor het eerst werd uitgezonden in 2016.

Hoewel er veel King-adaptaties in Hollywood rondzwerven, wordt 11.22.63 vaak geprezen als een van de beste.

Het verhaal volgt een gewone middelbare school leraar, Jake Epping, die de kans krijgt om de loop van de geschiedenis te veranderen als zijn vriend Chris Cooper hem leert tijdreizen.3. Under the Dome (2013-2015)


Deze serie toont de chaos in Chester's Mill, Maine, wanneer een enorme koepel de stad afsluit van de buitenwereld.

Veel van de serie-bewerkingen van Kings werk komen in de vorm van miniseries of shows die slechts één seizoen duren, maar Under the Dome liep voor 3 seizoenen.

Helaas kreeg Under the Dome kritiek van King zelf, omdat hij vond dat de serie na verloop van tijd was ontspoord.

Under the Dome is te zien op Prime Video2. The Mist (2007 en 2017)


The Mist, te zien op Prime Video is misschien wel een van de meest memorabele Stephen King-bewerkingen ooit.

Het verhaal van een klein stadje dat wordt geteisterd door een mysterieuze dikke mist is meeslepend, vol raadselen en spanning, en het belangrijkste is dat het bezaaid is met angstaanjagende monsters.1. Castle Rock (2018)


Deze serie (te zien op Hulu) brengt het multiversum van King tot leven door inspiratie te halen uit verschillende verhalen en mythologieën die Stephen King in zijn verschillende werken gebruikt had.

Hoewel de serie soms wat ingewikkeld was, had Castle Rock een ongelooflijk verhaal.

Hoewel fans enigszins verdeeld waren over seizoen 1, werd seizoen 2, voor degenen die lang genoeg bleven kijken, een stuk beter ontvangen.

Uiteindelijk bereikte de show wat ze wilde bereiken door een Stephen King-multiversum te verkennen. Het is jammer dat het geen seizoen 3 heeft gehaald.

Aan het roer van Castle Rock stond overigens niemand minder dan regisseur J.J. Abrams.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloedstollende thriller met Hugh Jackman stream je nu op Netflix
Films / Nieuws

Bloedstollende thriller met Hugh Jackman stream je nu op Netflix

De film 'Prisoners' uit het jaar 2013 heeft veel lovende kritieken ontvangen en was ook genomineerd voor een Oscar. Stream hem vanaf vrijdag 3 september op Netflix.

De thriller heeft een speelduur van ruim tweeëneenhalf uur maar als we de kritieken mogen geloven, zijn ze het allemaal waard om te zien.

De film is geregisseerd door Denis Villeneuve. Andere films die hij onder meer op zijn naam heeft staan zijn Dune, Blade Runner 2049 en Arrival.

Synopsis


De ergste nachtmerrie van Keller Dover wordt werkelijkheid wanneer zijn dochter en haar vriendinnetje vermist raken. Het laatst zijn ze spelend gezien in de buurt van een onbekende camper. Detective Loki start een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van de meisjes.

Wanneer hij iemand arresteert en dit niets oplevert, is hij uiteindelijk genoodzaakt de verdachte vrij te laten. De radeloze Keller is zijn vertrouwen in de politie kwijt en neemt het initiatief in eigen handen.

In de film


Naast Jackman zien we andere grote namen in deze thriller voorbij komen. We zien Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard en Paul Dano.Angstaanjagend


De film scoort hoog op IMDb met een 8.1/10. Bij Rotten Tomatoes scoort de film een gemiddelde van 84% en vertelt een recensent onder meer het volgende over de film. "Gefilmd als een horrorfilm, en met een bijpassende sfeer, is 'Prisoners' angstaanjagend en zal je bijblijven." Een ander zegt, "Een langzaam brandend kruitvat vol mysterie en emotie dat het publiek opwindt en nooit meer loslaat.".

Netflix


Wanneer je in bent voor een goede en bloedstollende thriller is het zeker aan te raden om Prisoners te gaan kijken. Vanaf vrijdag 3 september kan je deze bloedstollende film bij Netflix streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze veelbelovende Stephen King-serie mag zich een van de belabberdste series ooit noemen
Series / Featured

Deze veelbelovende Stephen King-serie mag zich een van de belabberdste series ooit noemen

Kingdom Hospital uit 2004 van schrijver Stephen King is toch wel heel slecht.

In 2004 was schrijver Stephen King de man die niet een verhaal van zichzelf, maar van Lars von Trier verfilmde tot een tv-serie voor de zender ABC. De serie heet Kingdom Hospital en hield het één seizoen vol.

Kingdom Hospital werd in eerste instantie ontwikkeld als miniserie, gebaseerd op de tv-serie The Kingdom (1994) van Lars von Trier die later bekend werd met films als Dogville, Antichrist en Melancholia.

Kingdom Hospital


Met rollen van Jamie Harrold, Bruce Davison en Diane Ladd gaan we in de serie naar een ziekenhuis waar vreemde dingen gebeuren, zoals het verschijnen van spoken en er vinden hevige bevingen plaats.

In de hallen zweeft de geest van het jonge meisje Sally. Ze moet uitvinden waarom ze nog steeds rondzweeft en niet 'naar de andere kant' is gegaan. Ze heeft de hulp nodig van het ziekenhuispersoneel.

Dikke blunder


De miniserie werd uiteindelijk een dertiendelig eerste seizoen dat alleen wist te overtuigen door een bijzonder sterk ontvangen eerste aflevering. Daarna zakte de serie compleet weg en werd deze zelfs voortijdig stopgezet.Na het cancellen ontving de serie wel Emmy Award-nominaties voor de Visuele effecten en het Ontwerp van de serietitel. Fans wilde een tweede seizoen, maar dit is er uiteraard nooit van gekomen.

The Kingdom


De serie The Kingdom van Lars von Trier kreeg wel een vervolg in 1997 en werd afgerond in 2002 met Exodus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ cancelt deze enorme serie na slechts twee seizoenen
Series / Nieuws

Disney+ cancelt deze enorme serie na slechts twee seizoenen

De serie 'How I Met Your Father' wordt na twee seizoenen gecanceld.

De sitcom How I Met Your Father, die werd uitgezonden door Disney+ is gecanceld. De serie zal dus na twee seizoenen al worden stopgezet.

De serie How I Met Your Father is een spin-off van het veel succesvollere How I Met Your Mother. De serie gaat over Sophie Tomkins, gespeeld door Hilary Duff, die haar zoon vertelt hoe ze zijn vader heeft leren kennen.

How I Met Your Mother


De serie volgt daarmee hetzelfde stramien als How I Met Your Mother
waarin de kinderen van vader Ted Mosby, gespeeld door Josh Radnor, horen hoe hij hun moeder ontmoet heeft.

In How I Met Your Father keerden verschillende acteurs uit de originele serie terug voor een gastrol. Zo was Neil Patrick Harris weer te zien als Barney Stinson en Cobie Smulders als Robin Scherbatsky.

Tweede seizoen, laatste seizoen


Het tweede seizoen van i]How I Met Your Father[/i] eindigde aan het begin van de zomer. De serie werd niet heel enthousiast onthaald en ook het tweede seizoen heeft de serie dus niet kunnen redden.Kijk de twee seizoen van de serie hier op DIsney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.