Nieuwe geruchten over fanfavoriet personage 'Game of Thrones'

Meer geruchten over fanfavoriet Game of Thrones

En George R.R. Martin heeft mogelijk een spoiler onthuld.

Jim Pedd, 30 augustus 2015 18:45

Er is weer allerhande nieuws rond HBO-serie Game of Thrones. Mocht je het vijfde seizoen nog niet gezien hebben, dan waarschuwen we alvast voor grote spoilers in dit nieuwsbericht. Lezen dus echt alleen op eigen risico. Het nieuwsbericht gaat verder na onderstaande afbeelding.


In een Q&A ging George R.R. Martin, schrijver van de boekenreeks, in op het wel of niet nog leven van Stannis Baratheon. Het personage werd gespeeld door Stephen Dillane, en lijkt in het vijfde seizoen aan zijn einde te komen dankzij Brienne of Tarth (Gwendoline Christie). Fans zijn daar nog niet zo zeker van, gezien het feit dat zijn dood niet op het scherm te zien was.

Eén van hen vroeg Martin of Stannis nog leeft. Daarop antwoordde hij met het volgende: ”In mijn boeken? Levend, zonder twijfel.” Of de producenten de beslissing van Martin volgen voor de serie is daarmee verre van zeker. De serie wijkt immers op een aantal gebieden al flink af van de boekenreeks en zou dat kunnen voortzetten. Tegelijk heeft het grote implicaties voor de strijd om de Iron Throne.

Een ander deel van de nieuwe geruchten draait om de aanwezigheid van een fanfavoriet: Lady Stoneheart. Zij komt voort uit Catelyn Stark (Michelle Fairley), nadat zij tijdens de Red Wedding vermoord wordt. Catelyn wordt opnieuw tot leven gebracht en verandert in een wraakzuchtig monster. Visual-effects man Barrie Gower vertelde het volgende, waarbij volgens velen ernaar gehint wordt dat het personage te zien is.

”David Benioff en Dan Weiss, schrijven elk jaar een samenvatting en de afgelopen twee jaar stond er steeds een scène in waarover we lazen en dachten: ‘Wauw! Hoe gaan we dit in hemelsnaam maken? Maar dit wordt geweldig!’ En toen werd het eruit gehaald en maakten we het niet in seizoen 4. En zie daar, in seizoen 5 stond het weer in de samenvatting. En het werd er weer uit gehaald! Maar nu, in seizoen 6, mogen we het eindelijk doen, lijkt het wel.”

In het kader daarvan is dit gerucht interessant:


Bron: VF

Lees meer over: game of thrones, george rr martin, stannis, brienne, gwendoline christie, stephen dillane, michelle fairley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws