Bryan Fuller over overlevingskansen 'Hannibal'

Bryan Fuller over overlevingskansen Hannibal

Hij zou graag een film of vierde seizoen maken.

Jim Pedd, 31 augustus 2015 om 08:00

Variety kreeg showrunner Bryan Fuller te spreken over of Hannibal, waarvan afgelopen zaterdag de laatste aflevering uitgezonden werd op NBC. Het vakblad vroeg hem hoe groot de overlevingskansen van de reeks zijn. Ondanks dat de kans klein lijkt, dat de boel voortgezet wordt, gezien het recente tekenen van Hugh Dancy voor de serie The Way. Toch blijft Fuller hoop houden.
”Martha de Laurentiis bekijkt de mogelijkheden voor een film en er zijn een aantal mogelijke scenario’s,” aldus Fuller. ”Series zijn wel vaker jaren nadat ze geannuleerd werden teruggekeerd en ik zeg nooit nooit, want hoe uitdagend het ook zou zijn om het vierde seizoen van Will en Hannibals verhaal te vertellen, het is zeker een mooie uitdaging.”

Toch lijkt het moeilijk om nog een seizoen of zelfs een film te maken. Fuller zelf werkt bijvoorbeeld hard aan American Gods en naast Dancy speelt ook Mads Mikkelsen een hoofdrol, terwijl hij internationaal een grote filmcarrière heeft. Hij zal binnenkort te zien zijn in onder meer Star Wars: Rogue One en mogelijk Doctor Strange.


Bron: Variety

Lees meer over: Hannibal, bryan fuller, nbc, seizoen 4, hugh dancy, mads mikkelsen, American gods, star wars

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws