search
Deze ontvlambare oorlogsfilm is nu te streamen op Netflix
Films / Nieuws

Deze ontvlambare oorlogsfilm is nu te streamen op Netflix

Netflix voegt weer een parel van een film toe aan hun streamingaanbod. Vanaf woensdag 6 juni zie je bij de dienst 'The Hurt Locker'.

De film van regisseur Kathryn Bigelow heeft een speelduur van ruim twee uur. Het is zeker een aanrader om deze tijd even vrij te maken voor deze oorlogsfilm.

Bigelow, bekend van Detroit en Zero Dark Thirty, heeft voor The Hurt Locker een mooie cast bij elkaar weten te krijgen.

In de film


We zien een aantal grote en bekende namen voorbij komen in deze film. We zien Jeremy Renner, Anthony Mackie, Guy Pearce, Brian Geraghty, David Morse, Ralph Fiennes en Evangeline Lilly.

Levensgevaarlijke missie


Een groep Amerikaanse soldaten is in Irak met een levensgevaarlijke missie, bommen ontmantelen en ruimen in het heetst van de strijd. Sergeant James raakt met zijn team in conflict door zijn roekeloze acties en methodes voor het opruimen van explosieven.

Terwijl James zich gedraagt alsof de dood hem niet zoveel kan schelen, probeert de rest van het team hun losgeslagen leider onder controle te houden. En dit terwijl de stad om hen heen ontploft.



Mooie regie en uitstekende uitvoering


De film weet op IMDb een erg mooi cijfer te pakken van 7.5/10. Bij MovieMeter vertelt een van de kijkers, "Ja, deze bevreemdende film over de afstoot/aantrek reactie die oorlog losmaakt, de oorlog binnenin om het zomaar te zeggen, is me toch weer goed bevallen. Uitstekende film wat mij betreft die niet helemaal op waarde geschat wordt, misschien zelfs verkeerd begrepen." De film scoort op de site een 3.49/5.

Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film een mooie 84%. De critici zijn echter lyrisch over de film en scoren deze een hele goede 97%. "'The Hurt Locker' brengt de effecten van oorlog zowel psychologisch als fysiek in beeld en beschikt over een verbazingwekkend mooie regie en uitstekende uitvoeringen."





Streamen


Kijk deze explosieve oorlogsfilm vanaf 6 september bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen