search
Denzel Washington betreedt de Netflix Top 10 met deze actiefilm
Films / Nieuws

Denzel Washington betreedt de Netflix Top 10 met deze actiefilm

Sinds kort draait ‘The Equalizer 3’ in de bioscoop en daardoor zagen we het tweede deel van de reeks al eerder in de Netflix Top 10. Het eerste deel heeft daar nu ook zijn opwachting gemaakt.

De film was al een tijdje trending op Netflix maar nu heeft hij door het bioscoopsucces van het derde deel de Top 10 weten te bereiken. Kijk The Equalizer nu bij de dienst.

Regisseur Antoine Fuqua heeft alledrie de films van deze actiereeks geregisseerd. Hij is ook bekend van zijn werk aan Training Day, Tears of the Sun en Olympus Has Fallen.

Synopsis


Ex-geheim agent Robert McCall heeft zijn eigen dood in scène gezet om nu een rustig leven te kunnen leiden in Boston. Wanneer hij een jonge prostituee te hulp schiet, werkt hij zichzelf in de nesten.

Niet lang daarna komt hij oog in oog te staan met meedogenloze Russische gangsters en mensenhandelaren. Zijn enige optie: ze allemaal uitschakelen voordat ze hem uit de weg ruimen.

Cast


De rol van Robert McCall in deze populaire actiefilm uit 2014 wordt vertolkt door Denzel Washington. De cast wordt verder versterkt door Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett, Bill Pullman, Melissa Leo en David Meunier.



Vlotte film


Op Rotten Tomatoes scoort de film een gemiddelde van 69%. "'The Equalizer' is goed genoeg popcorn-entertainment, stijlvoller gemaakt door de aanwezigheid van Washington.", weet een van de critici te vertellen over de film.

Kijker Fisico zegt over de film op de site van MovieMeter, "Een vrij standaard wraakfilm zelfs met de retraite en de twijfel. Desalniettemin wel ervan genoten. Zeer vlotte film die de gehele speelduur boeiend blijft. Beetje overdreven natuurlijk wanneer een einzelgänger het opneemt tegen een bende criminelen, maar vermakelijk is het wel." De film weet daar een 3.5/5 te scoren.

Netflix


Je kan The Equalizer en The Equalizer 2 streamen bij Netflix. Het derde deel kan je momenteel alleen nog bewonderen in de bioscoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen