search
De nieuwste romantische spin-off van Amazon Prime Video-hitserie geteased
Series / Nieuws

De nieuwste romantische spin-off van Amazon Prime Video-hitserie geteased

Er zijn plannen voor een spin-off van The Summer I Turned Pretty om het verhaal verder uit te breiden.

Het hoofd van Amazons TV, Vernon Sanders, heeft fans geplaagd met een hele speciale spin-off. Iedereen werd op slag verliefd op deze hitserie en een onverwachte spin-off zou geweldig zijn voor fans.

Een jaar geleden kwam het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty uit. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han, volgt de serie de zomer van Belly (Lola Tung) als ze samen met haar broer en moeder op vakantie gaat in Cousins naar de Fishers. Al snel zit Belly verstrikt in een liefdesdriehoek met de Fisher broers.

Al snel veel vervolgen


Eerder dit jaar kwam het tweede seizoen uit, dat ook de relaties tussen de andere personages onderzocht. Al snel werd ook bekendgemaakt dat er een derde seizoen aankomt, helaas wel met een trieste ondertoon.



Het derde seizoen zou namelijk het laatste seizoen zijn en daarmee de serie volledig afsluiten. Nu lijkt het alsof de franchise nog langer door kan gaan.

Een nieuwe spin-off


Sanders liet onlangs aan Deadline weten dat er "plannen zijn om de serie uit te breiden". Amazon is samen met Han in gesprek en de schrijfster heeft, aldus Sanders, "een geweldige visie" om The Summer I Turned Pretty "aan te vullen".

Luister hieronder de iconische soundtrack en stream The Summer I Turned Pretty op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen