search
Gamefans van 'The Last of Us' gaan woedend zijn met dit nieuwe hoofdpersonage

Gamefans van 'The Last of Us' gaan woedend zijn met dit nieuwe hoofdpersonage

Fans van de games zullen woedend zijn als ze horen wie het nieuwe hoofdpersonage wordt.

Adriennë Koolen
Fans van The Last of Us zijn al een tijdje geduldig aan het wachten op het tweede seizoen. Hoewel seizoen 3 nog niet officieel aangekondigd is door HBO, is de kans wel heel groot dat deze komt. Misschien alleen een beetje anders dan fans hadden gehoopt.

Seizoen 1 volgt Ellie (Bella Ramsey) en Joel (Pedro Pascal) in hun gevaarlijke reis om een oplossing te vinden voor de infectie die de wereld teistert.

Een tweede en derde seizoen


Seizoen 2 zal zich baseren op het tweede deel van de gelijknamige game van Naughty Dog. Het is echter zeer waarschijnlijk dat The Last of Us part II verspreid wordt over seizoen 2 en een deel van seizoen 3 om de fan-favoriete acteurs meer schermtijd te geven.

Het zou jammer zijn als het einde van de hoofdpersonages veranderd wordt en daarom is de kans groot dat er een nieuw hoofdpersonage komt. Fans van de game zullen echter niet blij zijn met wie dit gaat worden.

Het nieuwe hoofdpersonage


Er bestaat namelijk een kans dat Abby het nieuwe hoofdpersonage wordt. Hoewel ze één van de meest gehate personages is, weerspiegelt haar karakterboog die van Ellie.

Met dit in gedachte zou Abby makkelijk het nieuwe hoofdpersonage kunnen worden in seizoen 3 en The Last of Us een heel nieuw perspectief bieden.

Aanbevolen artikelen