search
'Lupin' seizoen 3 krijgt gelikte trailer: gentleman-dief heeft nieuwe heist in petto
Series / Trailer

'Lupin' seizoen 3 krijgt gelikte trailer: gentleman-dief heeft nieuwe heist in petto

Assane is terug met nieuwe plannen, maar familiezaken blijken voorrang te hebben.

De Franse misdaadserie Lupin is binnenkort te zien. In het nieuwste seizoen wil Assane terugkeren naar Parijs zodat hij weer bij zijn gezin kan zijn. Daarnaast plant hij een nieuwe, grootse diefstal en laat dit van tevoren aan het publiek weten.

Grootscheepse diefstal


De trailer combineert actie en komedie en laat hiermee zien waarom de Franse boef vanaf het begin een van Netflix' toppers is geworden. Assane (Omar Sy) Diop, de enige zoon van een Senegalese emigrant, wil wraak op degenen die zijn vader onrecht hebben aangedaan.

Hiervoor heeft hij zich laten inspireren door de verhalen over Arsène Lupin, een fictieve Franse meesterdief. Geïnspireerd door Lupin heeft Assane zich in zijn zoektocht naar wraak ontwikkeld tot meesterdief. Uiteraard staat in het nieuwste seizoen ook weer een grootscheepse diefstal gepland.

Het eerste seizoen van Lupin had maar liefst 99,5 miljoen kijkers, en het tweede seizoen deed het ook prima met 68,4 views. Er wordt zonder twijfel door velen naar het nieuwe seizoen van de hitserie uitgekeken.

Seizoen 3 van Lupin is vanaf 5 oktober te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen