search

Ons nieuws van donderdag 7 september 2023

Onopgemerkte details uit 'Ahsoka' aflevering 4: belangrijke informatie voor 'Star Wars'-fans
Series / Nieuws

Onopgemerkte details uit 'Ahsoka' aflevering 4: belangrijke informatie voor 'Star Wars'-fans

De nieuwste aflevering van Ahsoka zit vol met wendingen, verrassingen en Star Wars-details die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe Ahsoka neemt aflevering na aflevering alle Star Wars-fans mee in nieuwe avonturen en complexe mysteries. Aflevering 4 zit boordevol Star Wars hints die gemakkelijk over het hoofd gezien kunnen worden.

Er waren veel wendingen en verrassingen aan de kijkers beloofd in aflevering 4; deze hebben ze zeker gekregen!

Veel wendingen en verborgen details


Aflevering 4 heeft echt werkelijk alles: meerdere duels met een hoge inzet, verbazingwekkende karaktermomenten en een laatste wending die fans op het puntje van hun stoel houdt.Naast dat alles zit de aflevering ook nog eens vol met Star Wars-details die je misschien gemist hebt.

De (verborgen) details


De Hyperspace-sprong is een knipoog naar Star Wars: The Last Jedi. Daarnaast ontwaakt Ahsoka in de Wereld tussen Werelden; een mysterieus rijk dat geïntroduceerd is in Star Wars Rebels.

Het einde dat voor een nieuw begin staat


En dan misschien wel het belangrijkste detail: de aflevering eindigt heel dramatisch met een zwart scherm en de soundtrack van Darth Vader.

Dit kan natuurlijk zijn gedaan voor een toegevoegd effect, maar vaak is het niet zo simpel. Dit kan een hint zijn dat niet alles in orde is met deze mysterieuze gebeurtenissen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Ahsoka op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' seizoen 12 krijgt macabere en paranoïde trailer
Series / Trailer

'American Horror Story' seizoen 12 krijgt macabere en paranoïde trailer

De trailer laat een beklemmende sfeer zien waarbij iets gruwelijks in zicht is, maar wat?

American Horror Story gaat inmiddels het twaalfde seizoen in. De serie combineert camp met een sterke cast, daarnaast is dit seizoen voor het eerst een boekverfilming te zien.

Emma Roberts speelt de hoofdrol als Anna die na vele mislukte pogingen eindelijk zwanger raakt. En natuurlijk loert de gruwel om de hoek, en blijkens de trailer ook van binnenuit.

Medisch en bovennatuurlijk


Het boek 'Delicate Condition' gaat over een zwangere vrouw die vanaf het begin aanvoelt dat 'iets' niet goed zit. De lugubere sfeer is goed te merken wanneer korte shots van medisch bedenkelijke zaken worden afgewisseld met een paniekerige Anna.

Natuurlijk wordt zij niet geloofd en krijgt zelfs te horen dat zij maar niet zo hysterisch moet doen. Naast de implicatie dat hier sprake is van enge wetenschappers zien we Kim Kardashian ook voorbij komen. Zij lijkt echter meer een bovennatuurlijk element weer te geven.

Start


Binnenkort is te zien hoe de combinatie van medische horror met het bovennatuurlijke gaat uitpakken. Vanaf 20 september is in de VS de eerste helft van het seizoen te bekijken. In Nederland zal seizoen 12 waarschijnlijk op Disney+ te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het grootste mysterie van 'The Handmaid's Tale'
Series / Nieuws

Dit is het grootste mysterie van 'The Handmaid's Tale'

Het lijkt erop dat er nog meer leugens rondgaan in Gilead dan we al wisten.

The Handmaid's Tale is door de geloofwaardigheid van de dystopische setting vanaf het begin meeslepend en angstaanjagend geweest. Toch is er één aspect aan de wereld van de serie dat voor fans een mysterie blijft.

Het verhaal van Gilead en het systeem erachter is fictief, maar het is helaas veel te gemakkelijk om je voor te stellen dat hetzelfde niveau van reproductief geweld in onze realiteit tot leven zou komen. Gezien het hoge geboortecijfer van Gilead is dat een belangrijke factor, waar het systeem erg trots op is.

Onlogische cijfers


Maar bij nader inzien zijn de geboortecijfers die Gilead verstrekt echter niet zo logisch. Met de wetten die in Gilead gelden wordt de samenleving eigenlijk een paar eeuwen teruggeworpen, wat ook geldt voor hun medische zorg en alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft.

Het scepticisme tegenover de moderne geneeskunde zou de gedachten van de mensen in Gilead tot op zekere hoogte kunnen helpen controleren, maar bij de feitelijke ziektes en complicaties waarmee vrouwen tijdens de zwangerschap te maken krijgen helpt dit uiteraard niet.

Leugen


Het aantal miskramen en doodgeboorten als gevolg van het gebrek aan echt competente artsen zou het aantal succesvolle zwangerschappen moeten hebben verminderd. Bovendien is het zwanger maken van een vrouw een strijd op zich in Gilead, waar de onvruchtbaarheid van mannen niet eens hardop mag worden erkend.In plaats van IVF-procedures of spermadonaties, vertrouwt Gilead uitsluitend op gedwongen intimiteit, die niet altijd tot zwangerschap leidt. Helaas zou het voor niemand een complete schok zijn dat het geboorteaantal dat Fred en Serena verspreiden opzettelijk is verhoogd als excuus voor deze verschrikkelijke methode.

Seizoen 6


Als dat het geval is, zou het geweldig zijn om die leugen recht voor Serena's ogen te zien mislukken in het komende seizoen, samen met al het andere bewijsmateriaal tegen haar regime. De releasedatum voor het zesde seizoen is nog niet aangekondigd. Bekijk The Handmaid's Tale op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Gen V' trailer: Wordt deze 'The Boys' spin-off net zo gek?
Series / Nieuws

Nieuwe 'Gen V' trailer: Wordt deze 'The Boys' spin-off net zo gek?

De nieuwste trailer toont aan dat Gen V net zo knotsgek wordt als de serie waar het op gebaseerd is.

Later deze maand gaat Gen V van start, een gloednieuwe spin-off van de hitserie The Boys op Amazon Prime Video. Bekijk hier de laatste trailer!

En ja, net zoals de hoofdserie belooft Gen V een knotsgek, bloederig spektakel te worden. Ditmaal zijn het echter jonge superhelden - die hun krachten nog alles behalve onder controle hebben - die chaos veroorzaken.

Gen V-trailer


In Gen V volgen we een universiteit waar Supes worden getraind. Onvolwassen als ze allemaal zijn, en met enorme krachten, kan dit natuurlijk alleen maar fout gaan. En dat gaat het ook.

De universiteit, genaamd Godolkin University of Crimefighting, wordt gerund door Vought International. En als we één ding geleerd hebben van The Boys, dan is het dat dit bedrijf niet te vertrouwen is.Bekende gezichten in Gen V


Gen V speelt zich af tussen seizoen 3 en het aankomende vierde seizoen van The Boys. Het is al eerder bevestigd dat een aantal bekende Supes uit de hoofdserie hun gezicht gaan laten zien in Gen V, hoewel we ze in de nieuwste trailer niet voorbij zien komen.

Gen V gaat 29 september in première op Prime Video. Het is de eerste live-actie spin-off van The Boys.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gamefans van 'The Last of Us' gaan woedend zijn met dit nieuwe hoofdpersonage
Series / Nieuws

Gamefans van 'The Last of Us' gaan woedend zijn met dit nieuwe hoofdpersonage

Fans van de games zullen woedend zijn als ze horen wie het nieuwe hoofdpersonage wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van The Last of Us zijn al een tijdje geduldig aan het wachten op het tweede seizoen. Hoewel seizoen 3 nog niet officieel aangekondigd is door HBO, is de kans wel heel groot dat deze komt. Misschien alleen een beetje anders dan fans hadden gehoopt.

Seizoen 1 volgt Ellie (Bella Ramsey) en Joel (Pedro Pascal) in hun gevaarlijke reis om een oplossing te vinden voor de infectie die de wereld teistert.

Een tweede en derde seizoen


Seizoen 2 zal zich baseren op het tweede deel van de gelijknamige game van Naughty Dog. Het is echter zeer waarschijnlijk dat The Last of Us part II verspreid wordt over seizoen 2 en een deel van seizoen 3 om de fan-favoriete acteurs meer schermtijd te geven.

Het zou jammer zijn als het einde van de hoofdpersonages veranderd wordt en daarom is de kans groot dat er een nieuw hoofdpersonage komt. Fans van de game zullen echter niet blij zijn met wie dit gaat worden.

Het nieuwe hoofdpersonage


Er bestaat namelijk een kans dat Abby het nieuwe hoofdpersonage wordt. Hoewel ze één van de meest gehate personages is, weerspiegelt haar karakterboog die van Ellie.

Met dit in gedachte zou Abby makkelijk het nieuwe hoofdpersonage kunnen worden in seizoen 3 en The Last of Us een heel nieuw perspectief bieden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lupin' seizoen 3 krijgt gelikte trailer: gentleman-dief heeft nieuwe heist in petto
Series / Trailer

'Lupin' seizoen 3 krijgt gelikte trailer: gentleman-dief heeft nieuwe heist in petto

Assane is terug met nieuwe plannen, maar familiezaken blijken voorrang te hebben.

De Franse misdaadserie Lupin is binnenkort te zien. In het nieuwste seizoen wil Assane terugkeren naar Parijs zodat hij weer bij zijn gezin kan zijn. Daarnaast plant hij een nieuwe, grootse diefstal en laat dit van tevoren aan het publiek weten.

Grootscheepse diefstal


De trailer combineert actie en komedie en laat hiermee zien waarom de Franse boef vanaf het begin een van Netflix' toppers is geworden. Assane (Omar Sy) Diop, de enige zoon van een Senegalese emigrant, wil wraak op degenen die zijn vader onrecht hebben aangedaan.

Hiervoor heeft hij zich laten inspireren door de verhalen over Arsène Lupin, een fictieve Franse meesterdief. Geïnspireerd door Lupin heeft Assane zich in zijn zoektocht naar wraak ontwikkeld tot meesterdief. Uiteraard staat in het nieuwste seizoen ook weer een grootscheepse diefstal gepland.

Het eerste seizoen van Lupin had maar liefst 99,5 miljoen kijkers, en het tweede seizoen deed het ook prima met 68,4 views. Er wordt zonder twijfel door velen naar het nieuwe seizoen van de hitserie uitgekeken.

Seizoen 3 van Lupin is vanaf 5 oktober te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Avengers'-ster: 'Mayor of Kingstown' verlengd voor 3e seizoen
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Avengers'-ster: 'Mayor of Kingstown' verlengd voor 3e seizoen

Jeremy Renner kan na zijn vreselijke ongeval weer aan de slag met zijn hitserie.

Acteur Jeremy Renner kan binnenkort weer aan de slag als burgemeester Mike McLusky in de hitserie Mayor of Kingstown. Paramount+ heeft zojuist het nieuwe, derde seizoen aangekondigd.

De streamingdienst heeft nog niet bekendgemaakt wanneer we de serie kunnen verwachten. Maker Taylor Sheridan en de schrijvers kunnen momenteel niet aan het werk vanwege alle stakingen in Hollywood.

Renner in kritieke toestand


Het zal voor Renner goed nieuws zijn, sinds hij er langzaamaan weer bovenop aan het komen is na zijn verschrikkelijke ongeval afgelopen nieuwjaarsdag. Hij brak meer dan 30 botten en werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

De beslissing om Mayor of Kingstown te verlengen was al een aantal maanden eerder gemaakt, maar Paramount+ besloot om het nog niet officieel bekend te maken zodat Renner rustig kon werken aan zijn revalidatie.

Nieuwe spanning, nieuwe chaos


Mayor of Kingstown gaat over burgemeester Mike McLusky, die onderdeel is van een machtige familie, en als zodanig orde probeert te brengen in een stad zonder structuur en hiërarchie en die bol staat van de corruptie.Kijk alle afleveringen van Mayor of Kingstown op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 sterke heist-series op Netflix roven sowieso de buit én al jouw tijd voor de buis
Series / Featured

Deze 4 sterke heist-series op Netflix roven sowieso de buit én al jouw tijd voor de buis

Fan van 'La Casa di Papel'? Dan mogen deze heist-series je zeker niet gestolen worden.

Op Netflix zijn meerdere ijzersterke kraakseries, of heist-series, te vinden waarin een groep overvallers erin slaagt een onmogelijke klus te klaren en de kluis te kraken. Check snel of jij deze 4 steengoede heist-series al gezien hebt.


Kaleidoscope | Netflix | 8 afleveringenEen meesterdief en zijn crew proberen gedurende een orkaan hun tegenstander te slim af te zijn voor een bedrag van zeven miljard dollar, maar een web aan leugens, verraad en hebzucht zit hen in de weg. De afleveringen zijn te bekijken in willekeurige volgorde.

Lees de recensie van SerieTotaal.Lupin | Netflix | 2 seizoenenDeze Franse misdaadserie draait om Assane Diop, een meesterdief die geïnspireerd is door het personage Arsène Lupin. Assane gebruikt zijn buitengewone vaardigheden om wraak te nemen op de rijke familie die zijn vader onrecht heeft aangedaan.Good Girls | Netflix | 4 seizoenenIn deze komische misdaadserie volgen we drie huisvrouwen die uit financiële wanhoop besluiten een overval te plegen op een supermarkt. Wat begint als een wanhopige daad, leidt al snel tot een spiraal van misdaden en gevaarlijke situaties. Ze moeten hun normale leven in balans houden met hun geheime criminele identiteit.The Great Heist | Netflix | 6 aflveringenDeze Colombiaanse serie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de beruchte overval op de Colombiaanse centrale bank voor een bedrag van miljoenen. Terwijl de overval vordert, worden vriendschappen op de proef gesteld en worden ze geconfronteerd met onverwachte obstakels.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Horrorfans opgelet: angstaanjagende nieuwe poster van Mike Flanagan's Netflix-serie
Series / Nieuws

Horrorfans opgelet: angstaanjagende nieuwe poster van Mike Flanagan's Netflix-serie

Het voorlopige laatste trucje van Mike Flanagan voor Netflix belooft veel goeds.

Over een maand komt de nieuwe serie uit de koker van Mike Flanagan The Fall of the House of Usher uit. Ter promotie komt Netflix met een nieuwe poster die alvast een blik geeft wat we kunnen verwachten.

De nieuwe poster laat een met bloed besmeurd schilderij zien, waarin een aantal van de hoofdrolspelers prominent in beeld zijn. Het komende seizoen wordt volgens een aantal spelers rauw, extreem en zeer intensief.

Edgar Allan Poe


Het verhaal van The Fall of the House of Usher is gebaseerd op werken van de 19e-eeuwse schrijver en dichter Edgar Allan Poe. Hij stond bekend om zijn duistere verhalen met macaber karakter.

Actrice Kate Siegel, die in de serie de rol van Camille L'Espanaye speelt, zegt dat The Fall of the House of Usher veel extremen bevat. De sets, belichting en acteurs zijn volgens haar extreem, gotisch, gestoord en chaotisch.

Netflix & Flanagan


The Fall of the House of Usher zal het laatste project zijn van Flanagan voor Netflix. Hij maakte eerder al series als Midnight Mass en The Haunting of Hill House. Onlangs werd bekend dat Flanagan naar Prime Video verhuist.Kijk vanaf 12 oktober naar The Fall of the House of Usher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
MonsterVerse breidt binnenkort uit met gloednieuwe Godzilla-serie op Apple TV+
Series / Nieuws

MonsterVerse breidt binnenkort uit met gloednieuwe Godzilla-serie op Apple TV+

De MonsterVerse-serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van 'Godzilla' uit 2014.

Legendary Pictures' MonsterVerse breidt zich binnenkort uit met een eigen serie op Apple TV+. Nu is er eindelijk een releasedatum uitgebracht: in november zal de serie over Godzilla & co te zien zijn op de streamingdienst.

Onder de naam Monarch: Legacy of Monsters zal de serie het MonsterVerse nog meer uitdiepen. Op de tijdlijn vindt de serie plaats na de gebeurtenissen uit Godzilla uit 2014, toen mede dankzij dit monster San Francisco werd verwoest.

Plot


De synopsis luidt: "Het verhaal volgt een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch bloot te leggen. Aanwijzingen leiden hen de wereld van monsters in en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw."

De synopsis sluit af: "Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, wanneer Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga - die drie generaties omspant - onthult verborgen geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen door ons hele leven kunnen nagalmen."

Cast


Anna Sawai en Ren Watabe spelen de broer en zus in de hoofdrollen van de serie. Kiersey Clemons speelt een Amerikaanse hacker in Japan, en Anders Holm, Joe Tippett, Mari Yamamoto en Elisa Lasowski spelen ook mee.De eerste aflevering is geregisseerd door Matt Shakman, bekend van WandaVision. De serie is geschreven door Chris Black, die ook als showrunner optreedt. Matt Fraction, Joby Harold, Tory Tunnell, Brad Van Arragon, Hiro Matsuoka, Andrew Colville, Takemasa Arita en Andy Goddard voeren verder de regie in de serie.

Release


Monarch: Legacy of Monsters zal in november uitkomen bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe fantasy-serie in de stijl van 'Shadow and Bone' moet déze fatale fout koste wat kost vermijden
Series / Nieuws

Nieuwe fantasy-serie in de stijl van 'Shadow and Bone' moet déze fatale fout koste wat kost vermijden

De verfilming van deze fantasy-romance boekenserie moet deze fouten in de verfilming voorkomen.

Schrijfster Sarah J. Maas' populaire boekenserie 'Hof van doorns en rozen' (A Court of Thorns and Roses) telt inmiddels vijf boeken. Tv-maker Ronald Moore (Battlestar Galactica) is bezig om deze te bewerken voor het scherm.

A Court of Thorns and Roses valt in het zogeheten fantasy-romance genre en is te vergelijken met Shadow and Bone. Hoewel er dus veel interesse bestaat, is het inmiddels duidelijk dat een factor ongelooflijk belangrijk is voor het publiek: het goed bewerken van het bronmateriaal

Vrije bewerking


Shadow and Bone is gebaseerd op de boeken uit het Grishaverse door Leigh Bardugo. De trilogie Schim & Schaduw heeft, net zoals Maas' boeken, een behoorlijk fandom.

In het tweede seizoen was een wel erg vrije bewerking te zien van het oorspronkelijke verhaal, wat bij de fans voor teleurstelling zorgde. Zo werden gebeurtenissen uit het tweede en het derde boek door elkaar gegooid. Tot overmaat van ramp verwerken de makers ook plotlijnen uit de aparte 'De kraaien' (Six of Crows) duologie.

Huidige status


Tot op heden is nog niet officieel bekendgemaakt of Netflix akkoord geeft voor een derde seizoen. A Court of Thorns and Roses kan echter wel lering trekken uit de Grishaverse-verfiliming. Het is inmiddels duidelijk dat fans een sterke voorkeur hebben voor een zo trouw mogelijke verfilming.De makers zullen ongetwijfeld genoodzaakt zijn om bepaalde zaken aan te passen. Zij zullen echter de afweging moeten maken of dit het verhaal niet dusdanig verandert dat de fans het niet meer herkennen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' op Disney+ wordt flink geraakt en dat vinden fans niet leuk
Series / Nieuws

'Star Wars' op Disney+ wordt flink geraakt en dat vinden fans niet leuk

De Hollywood-staking raakt ook de verre sterrenstelsels, 'Star Wars'-series worden uitgesteld.

De grote Hollywood-staking lijkt voorlopig nog even door te gaan. Zowel de acteursvakbond SAG-AFTRA en schrijversvakbond WGA laten voorlopig het werk nog liggen. In dit kader is er een slecht bericht voor alle fans van Star Wars.

Bespin Bulletin bericht dat Star Wars: Skeleton Crew en Star Wars: Andor voor langere tijd uitgesteld zouden worden. Deze nieuwsbron staat doorgaans bekend als betrouwbaar, maar noemt geen nadere details.

Flexibele status


Skeleton Crew had weliswaar nog geen officiële premièredatum maar het idee was dat de serie aan het einde van 2023 te zien zou zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door een groepje kinderen dat gevangen genomen wordt door de piraat Vane (Marti Martulis). Met dit laatste personage maakten we al kennis in seizoen 3 van The Mandalorian. Jude Law speelt een mysterieuze Force-gebruiker die de kinderen redt en hen verder begeleidt op hun reis door het heelal.

Door de huidige situatie heeft Skeleton Crew een "flexibele" status gekregen waardoor de serie pas over een jaar te zien zou zijn. Wat het veelgeprezen Andor betreft is de situatie vergelijkbaar. Het tweede, en tevens laatste seizoen zou in augustus 2024 verschijnen. De vertraging houdt met andere woorden in dat Andor pas in 2025 te zien zou zijn.

Nadere informatie


Bespin Bulletin noemt op dit moment geen nadere details. Het kan natuurlijk goed zijn dat hier binnenkort meer over bekend wordt, maar tot die tijd is het wijsheid om het bericht voornamelijk als gerucht te beschouwen. Je kunt Andor seizoen 1 bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson and the Olympians': zal deze iconische scène de verwachtingen waarmaken?
Series / Nieuws

'Percy Jackson and the Olympians': zal deze iconische scène de verwachtingen waarmaken?

De eerste film maakter hier iets bijzonders van, maar zien we dit ook in de serie terug?

De eerste film over Percy Jackson kwam in 2010 uit en kreeg stevige kritiek. Zo waren onder andere de leeftijden van de hoofdpersonages veranderd: Percy, Annabeth en Grover waren rond de 16 jaar oud, in plaats van 12-jarigen.

Een voordeel van de veranderde leeftijden was natuurlijk dat de scène in het Lotus casino wat verder kon gaan vergeleken met de boeken. De vraag is of en hoe de serie dezelfde magie terug zal brengen.

Sprankelende sfeer


In de film zien we hoe de drie pubers magische lotusbloem-gebakjes eten. Hierdoor raken ze totaal stoned en laten zich meetrekken in de sprankelende sfeer van het casino. Met muziek van Lady Gaga op de achtergrond ziet de kijker hoe Grover zich eens flink uitleeft op de dansvloer.

Ook in Rick Riordans boek verliezen de drie vrienden alle gevoel van tijd. Daar is echter sprake van het spelen van games wat ook past bij hun leeftijd. We zullen met andere woorden geen kinderen onder invloed van geestverruimende gebakjes zien. Percy, Annabeth en Grover zullen uiteraard nog steeds compleet daas gaan in het casino. De vraag is hoe de makers dit visueel weer zullen geven om hetzelfde magische tintje op te roepen.

De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.