'The Flash' schurk Zoom gecast

The Flash schurk Zoom gecast

En er is een nieuwe leider voor Team Flash en een poster van Jay Garricks helm.

Jim Pedd, 1 september 2015 09:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is een goede dag voor fans van The CWs hitserie The Flash. Niet alleen hebben we vandaag een nieuwtje over wie de nieuwe teamleider wordt, ook is er een poster van de helm van Jay Garrick én weten we wie de slechterik gaat spelen in de serie.
Nieuwe teamleider ‘Team Flash’
Entertainment Weekly mocht onthullen wie de nieuwe teamleider wordt van Team Flash. Met het wegvallen van Harrison Wells/Eobard Thawne, hebben Barry Allen (Grant Gustin) & co natuurlijk een nieuwe leider nodig. Die rol blijkt weggelegd te zijn voor niemand minder dan Iris West, de beste vriendin van Barry.

”Iris past makkelijk in die rol,” vertelde uitvoerend producent Andrew Kreisberg. ”Ze is een geboren leider. Een van de beste dingen aan de première is dat Barry besluit dat hij alleen wil werken, omdat hij geen risico’s wil nemen met de levens van zijn vrienden. Iris is echt degene die iedereen weer samenbrengt. Zij is de enige die het op kan nemen tegen Barry.” Het personage wordt in de serie gespeeld door Candice Patton.

Zoom gecast
Er zal een grote update komen van de grote slechterik van de serie, Reverse-Flash. Volgens Variety krijgt het personage een complete makeover en zal hij in het tweede seizoen ingesproken worden door Tony Todd. ”Vorig jaar veranderden we gewoon de stem van Tom Cavanagh voor de Reverse Flash,” aldus uitvoerend producent Andrew Kreisberg.

”Dit jaar wilden we iets anders doen. Deel van het mysterie van dit seizoen is wie of wat onder het kostuum van Zoom zit. En dus wilden we iets doen zoals James Earl Jones met Darth Vader deed. Er komt nu een iconische stem uit het masker. Vorig jaar dachten we dat Reverse-Flash een snelheidskrijger was, maar nu zien we hem als een snelheidsdemoon. En niemand kan dat beter inspreken dan Tony Todd.”

Het kostuum zal ook anders worden. ”Het wordt veel organischer dan dat van Reverse-Flash,” aldus Kreisberg. Het personage zal in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zijn opwachting maken. ”Op een bepaalde manier is het moeilijk te zien of het een kostuum is, of dat hij leeft. Er is geen huid te zien. Wie weet zit er wel een robot onder, of donkere materie.”

Poster van Jay Garrick!
En dan is er nog een poster van de helm van Jay Garrick. Je kon bovenaan dit bericht al het kostuum van The Flash zien, maar Jay Garrick heeft er natuurlijk ook een. Het lijkt erop dat The CW een hele marketingcampagne rond de onthulling van zijn kostuum opbouwt. Nu is er een poster waarop we enkel de iconische helm van het personage zien. Hij wordt gespeeld door Teddy Sears.
Lees meer over: The flash, zoom, reverse flash, held, tony todd, jay garrick, teddy sears, iris west, candice patton, the cw, barry allen, grant gustin, harrison wells, andrew kreisberg

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws