Slechterik Theo Galavan onthuld in nieuwe spot 'Gotham'

Theo Galavan in nieuwe spot 'Gotham'

Het nieuwe seizoen wordt een chaos met vele slechteriken.

Bram de Groot, 1 september 2015 11:52


In bovenstaande nieuwe promo voor het aanstaande tweede seizoen van Gotham zien we het personage Theo Galavan, gespeeld door James Frain (The Tudors). Het is een nieuwe slechterik die duidelijk slechte plannen heeft met de toekomstige thuisbasis van Batman.

Het nieuwe seizoen, waarin niet dezelfde fouten gemaakt worden als tijdens het eerste seizoen, belooft sowieso de nodige nieuwe villains te introduceren. Naar het schijnt zal het personage Jerome, gespeeld door Cameron Monaghan, uitgroeien tot The Joker.

Theo Galavan is een compleet nieuw personage en is een charmante miljardair die het publiek wil doen geloven dat hij een held is. Zijn plan is om chaos te creƫren in Gotham, wat tot gevolg heeft dat er de nodige criminelen ronddwalen over de straten van Gotham.

Bron: FOX

Lees meer over: Gotham, 2015, fox, warner bros, dc comics, batman, prequel, the riddler, catwoman, Ben McKenzie, bruce wayne, James Gordon, penguin, Fish Mooney, Donal Logue, Harvey Bullock, the joker, Cameron Monaghan, James Frain

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws