search

Ons nieuws van dinsdag 1 september 2015

Poster, synopsis & sneak peek 'Star Wars: Rebels'
Series / Trailer

Poster, synopsis & sneak peek 'Star Wars: Rebels'

Het wordt een spannende tijd voor de bemanning van de Ghost.



Er is een nieuwe poster, een sneak peek en een synopsis vrijgegeven voor het tweede seizoen van Star Wars Rebels. De poster toont ons de belangrijkste castleden van de animatieserie en de synopsis maakt duidelijk wat we mogen verwachten van het volgende seizoen. Dat gaat op 14 oktober in première op Disney XD.

In het tweede seizoen van Star Wars Rebels worden vorige levens onthuld en het lot van onze helden voor altijd veranderd. Dit nieuwe seizoen laat zien hoe de Keizerlijke onderdrukking op Lothal steeds sterker wordt en hoe de rebellen nieuwe bondgenoten en hulpmiddelen zoeken om hun strijd tegen het kwade Keizerrijk voort te zetten. Met behulp van Ahsoka Tano, rekruteert de bemanning van de Ghost wat oude vrienden: voormalige Clone Troopers die in de Clone Wars gevochten hebben. Waar de rebellen in aantallen groeien, doen hun vijanden dat ook. Nieuwe Inquisitors worden uitgezonden door Darth Vader en erop uit gestuurd om de dreiging van rebellie de kop in te drukken. Tijdens hun gevaarlijke reddingsmissies, spannende ruimteachtervolgingen en spectaculaire lichtzwaardduels wordt de onderlinge band van de bemanning meer dan ooit onder druk gezet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt Green Lantern toch naar 'Arrow'?
Series / Foto's

Komt Green Lantern toch naar 'Arrow'?

Een nieuw stuk artwork suggereert van wel.

Nieuw vrijgegeven concept art suggereert dat Arrow naar Coast City gaat. Mocht dat gebeuren, zouden we zomaar Green Lantern kunnen zien in de serie van The CW. De stad is namelijk het fictieve thuis van Hal Jordan, en de tagline die we vinden op het artwork verwijst naar elementen van de eed die de Green Lantern af moet leggen.

Overigens werd er ook al in het derde seizoen van de serie gehint naar de aanwezigheid van Green Lantern. Zo waren er referenties naar Ferris Aircraft en een vermiste piloot. Maar het zou ook kunnen dat het nergens toe leidt. Want producent Marc Guggenheim noemde het onwaarschijnlijk.

"Er is een Green Lantern film aangekondigd," vertelde hij toen nog. "Het zou me verbazen als Hal Jordan daar niet in zit. Het zou geweldig zijn hem in Arrow te zien, maar ik betwijfel het." Maar mochten we Hal Jordan niet te zien krijgen, zou er zomaar een andere Green Lantern te zien kunnen zijn.

Dat het DC-universum van The CW flink gegroeid is, was al duidelijk, met de recente aankondiging van een cameo voor Matt Ryans Constantine. Vanaf 7 oktober gaan de uitzendingen weer van start.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Under the Dome' stopt ermee
Series / Nieuws

'Under the Dome' stopt ermee

De serie eindigt op 10 september.

CBS gaat niet verder met Under the Dome. De serie zal op 10 september zijn laatste aflevering uitzenden. De boel is gebaseerd op een bestseller, geschreven door Stephen King, en vertelt het verhaal van een klein stadje dat plotseling en op onverklaarbare wijze wordt afgesloten van de rest van de wereld, door een enorme en transparante koepel. Pogingen om eraan te ontsnappen en erachter te komen wat er aan de hand is, staan centraal.

"Twee jaar geleden was Under the Dome een baanbrekende serie en werd het meteen een hit op CBS en bij het wereldwijde publiek," aldus CBS Entertainment Chair Nina Tassler. "De manier waarop het verhaal verteld werd, en het zakenmodel rond de show, maakte originele zomerseries zoals Extant en Zoo mogelijk. We zijn blij het laatste hoofdstuk in het verhaal van Chester's Mill te vertellen, waarbij het verhaal rond komt en de koepel net zo dramatisch neer zal gaan, als deze ooit opgebouwd is."

De aflevering, The Enemy Within, is de finale en is de 39ste aflevering van de serie ooit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slechterik Theo Galavan onthuld in nieuwe spot 'Gotham'
Series / Nieuws

Slechterik Theo Galavan onthuld in nieuwe spot 'Gotham'

Het nieuwe seizoen wordt een chaos met vele slechteriken.



In bovenstaande nieuwe promo voor het aanstaande tweede seizoen van Gotham zien we het personage Theo Galavan, gespeeld door James Frain (The Tudors). Het is een nieuwe slechterik die duidelijk slechte plannen heeft met de toekomstige thuisbasis van Batman.

Het nieuwe seizoen, waarin niet dezelfde fouten gemaakt worden als tijdens het eerste seizoen, belooft sowieso de nodige nieuwe villains te introduceren. Naar het schijnt zal het personage Jerome, gespeeld door Cameron Monaghan, uitgroeien tot The Joker.

Theo Galavan is een compleet nieuw personage en is een charmante miljardair die het publiek wil doen geloven dat hij een held is. Zijn plan is om chaos te creëren in Gotham, wat tot gevolg heeft dat er de nodige criminelen ronddwalen over de straten van Gotham.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' schurk Zoom gecast
Series / Posters

'The Flash' schurk Zoom gecast

En er is een nieuwe leider voor Team Flash en een poster van Jay Garricks helm.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het is een goede dag voor fans van The CWs hitserie The Flash. Niet alleen hebben we vandaag een nieuwtje over wie de nieuwe teamleider wordt, ook is er een poster van de helm van Jay Garrick én weten we wie de slechterik gaat spelen in de serie.

Nieuwe teamleider 'Team Flash'
Entertainment Weekly mocht onthullen wie de nieuwe teamleider wordt van Team Flash. Met het wegvallen van Harrison Wells/Eobard Thawne, hebben Barry Allen (Grant Gustin) & co natuurlijk een nieuwe leider nodig. Die rol blijkt weggelegd te zijn voor niemand minder dan Iris West, de beste vriendin van Barry.

"Iris past makkelijk in die rol," vertelde uitvoerend producent Andrew Kreisberg. "Ze is een geboren leider. Een van de beste dingen aan de première is dat Barry besluit dat hij alleen wil werken, omdat hij geen risico's wil nemen met de levens van zijn vrienden. Iris is echt degene die iedereen weer samenbrengt. Zij is de enige die het op kan nemen tegen Barry." Het personage wordt in de serie gespeeld door Candice Patton.

Zoom gecast
Er zal een grote update komen van de grote slechterik van de serie, Reverse-Flash. Volgens Variety krijgt het personage een complete makeover en zal hij in het tweede seizoen ingesproken worden door Tony Todd. "Vorig jaar veranderden we gewoon de stem van Tom Cavanagh voor de Reverse Flash," aldus uitvoerend producent Andrew Kreisberg.

"Dit jaar wilden we iets anders doen. Deel van het mysterie van dit seizoen is wie of wat onder het kostuum van Zoom zit. En dus wilden we iets doen zoals James Earl Jones met Darth Vader deed. Er komt nu een iconische stem uit het masker. Vorig jaar dachten we dat Reverse-Flash een snelheidskrijger was, maar nu zien we hem als een snelheidsdemoon. En niemand kan dat beter inspreken dan Tony Todd."

Het kostuum zal ook anders worden. "Het wordt veel organischer dan dat van Reverse-Flash," aldus Kreisberg. Het personage zal in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zijn opwachting maken. "Op een bepaalde manier is het moeilijk te zien of het een kostuum is, of dat hij leeft. Er is geen huid te zien. Wie weet zit er wel een robot onder, of donkere materie."

Poster van Jay Garrick!
En dan is er nog een poster van de helm van Jay Garrick. Je kon bovenaan dit bericht al het kostuum van The Flash zien, maar Jay Garrick heeft er natuurlijk ook een. Het lijkt erop dat The CW een hele marketingcampagne rond de onthulling van zijn kostuum opbouwt. Nu is er een poster waarop we enkel de iconische helm van het personage zien. Hij wordt gespeeld door Teddy Sears.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude vs. nieuwe personages in tv-spot 'Heroes Reborn'
Series / Video/clip/featurette

Oude vs. nieuwe personages in tv-spot 'Heroes Reborn'

Verse nieuwe beelden uit de revival-serie.



Eind deze maand start NBC de revival-serie Heroes Reborn. In een nieuwe tv-spot zien we hoe enkele personages uit het originele Heroes het opnemen tegen de nieuwe gezichten.

De terugkerende namen zijn Jack Coleman als H.R.G., Jimmy Jean-Louis als The Haitian, Masi Oka als Hiro Nakamura en Greg Grunberg als Matt Parkman. Nieuwe namen zijn Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni en Kiki Sukezane.

Vanaf 24 september worden de tien Heroes Reborn-afleveringen uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.