search
Prijzen Disney+ gaan binnenkort maar weer eens verder omhoog

Prijzen Disney+ gaan binnenkort maar weer eens verder omhoog

Het streaming-platform verhoogt voor de tweede keer binnen een jaar de tarieven.

Valeria Milić
Disney+ werd in 2019 beschikbaar in Nederland. De tarieven bedroegen toen € 7,00 per maand respectievelijk € 69,90 per jaar. De aanleiding voor deze prijsverhoging was de toevoeging van Starz aan het platform. In februari 2022 werd dit verder verhoogd naar € 9 per maand en € 89,90 per jaar.

In januari 2023 kwam hier vervolgens nog een euro bovenop, wat betekent dat abonnees momenteel € 10 respectievelijk € 99,90 betalen. Vanaf november komt er een nieuwe prijsverhoging aan, daarnaast is Disney+ van plan om een goedkoper abonnement aan te bieden waarbij je met advertenties kijkt.

Start


In tegenstelling tot de eerdere prijsverhoging wordt er geen reden gegeven. Aan Streamwijzer heeft Disney+ de prijsverhoging bevestigd maar heeft in tegenstelling tot eerder geen reden gegeven.

De nieuwe prijzen worden € 11 per maand en € 111 per jaar: voor nieuwe abonnees gaat de wijziging per 1 november in, voor bestaande abonnees geldt dat zij vanaf 6 december deze nieuwe prijzen gaan betalen.

Nieuw abonnement


Daarnaast is Disney ook van plan om een nieuw, goedkoper abonnement aan te bieden. Hierbij kijkt de klant met advertenties. Een startdatum hiervoor is nog niet bekend, evenmin als de prijs van dit goedkopere abonnement. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Aanbevolen artikelen