search
Tom Cruise pakt met deze actiethriller een plek in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Tom Cruise pakt met deze actiethriller een plek in Netflix Top 10

Eerder zagen we Denzel Washington met twee films na elkaar de Top 10 van Netflix stappen. Nu is het de beurt aan Tom Cruise. Gisteren wist hij met 'Jack Reacher' de Top 10 te halen, nu met het vervolg 'Jack Reacher: Never Go Back'.

Dit bijna twee uur durende actiespektakel is pas net te streamen op Netflix, maar weet ook net als het eerste deel veel kijkers te halen en staat op de negende plek in de Netflix Top 10.

De regie voor deze film was in handen van Edward Zwick, hij is ook wel bekend van de films Trial by Fire en The Last Samurai.

Op zoek naar de waarheid


Jack Reacher is onderweg naar een militaire basis in Virginia om te praten met majoor Susan Turner. De meeting gaat niet door omdat ze gearresteerd blijkt te zijn. Hij treft wel een andere majoor die hem ook beschuldigt van een misdaad.

Reacher gaat op zoek naar de waarheid om zijn naam te zuiveren, probeert Turner te vinden en dat terwijl iedereen achter hem aanzit.

In de film


Naast Tom Cruise die terugkeert voor zijn rol zien we Cobie Smulders, Aldis Hodge, Robert Knepper, Danika Yarosh, Patrick Heusinger en Holt McCallany.Hoe doet de film het?


De eerste film weet overal net wat hoger te scoren maar ook deze film is zeker de moeite waard om een keer te streamen. Op IMDb scoort de film een aardige 6.1/10 en op MovieMeter een 2.82/5.

Op Rotten Tomatoes pakt de film gemiddeld een karige score van 40%. "Hoewel niet uitmuntend, zijn de vecht- en achtervolging sequenties vermakelijk genoeg om een ​​goede smaak in je mond achter te laten.", vertelt een van de critici bij de site. Een ander zegt, "Het grootste probleem is het ontbreken van iets nieuws voor dit personage."

Avondje vermaak


Als je een van de velen bent die het eerste deel al gestreamd heeft, dan kan deze film niet ontbreken. Mocht je Jack Reacher: Never Go Back nog niet gezien hebben, ook dan kan je de film streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen