search
Verontrustende thriller met megacast zie je bij SkyShowtime

Verontrustende thriller met megacast zie je bij SkyShowtime

Het aanbod bij SkyShowtime groeit steeds verder. De thriller 'The Talented Mr. Ripley' kan je ook in het aanbod vinden en is een film die zeker niet op je kijklijst mag ontbreken.

Patricia Koning
De film van regisseur Anthony Minghella duurt 139 minuten en komt uit het jaar 1999. De film is gebaseerd op de roman van Patricia Highsmith en je kan hem streamen bij SkyShowtime.

Meester in imitatie


We gaan terug naar de jaren '50 en volgen Tom Ripley. Hij wordt naar Italië gestuurd door de vader van playboy Dickie Greenleaf om hem terug te halen naar Amerika.

Wanneer hij de rijkeluiszoon en zijn verloofde ontmoet, past hij echter zijn plan aan. Hij heeft altijd van zo'n leven als dat van Dickie gedroomd en weet wel hoe hij dit voor elkaar kan krijgen.

Grote namen


We zien een aantal grote acteurs in deze film terug. We zien Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman, Jack Davenport en James Rebhorn.Uitstekend


Het publiek op Rotten Tomatoes scoort de film 80%, de critici scoren de film 85%. "De dreiging neemt toe naarmate de misleidingen van Tom zich opstapelen en de locaties – Rome, Venetië, Positano op de klif – net zo prachtig zijn als de cast.", vertelt een van de critici.

Op IMDb pakt de film een mooi cijfer, een 7.5/10. "De cast is uitstekend waarbij Jude Law zo zorgeloos speelt als nodig is en Matt Damon gewoonweg perfect is. Tot slot wordt de sfeer van de jaren vijftig treffend weergegeven.", aldus kijker Gauke bij MovieMeter. Daar scoort de film 3.46/5.

SkyShowtime


Wanneer je in bent voor een avond met een goede thriller, stream dan The Talented Mr. Ripley bij SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen