search
That '70s Show'-fans veroordelen acteurs voor het verdedigen van Danny Masterson, maar prijzen Topher Grace
Series / Nieuws

That '70s Show'-fans veroordelen acteurs voor het verdedigen van Danny Masterson, maar prijzen Topher Grace

De veroordeling van Danny Masterson tot celstraf zorgt voor verdeelde reacties onder de acteurs van That '70s Show en hun fans.

Fans van That ‘70s Show hebben twee hele verschillende reacties op de acteurs van de serie na de veroordeling van Danny Masterson. Ze zijn ook zeker niet bang om hun mening op sociale media te laten horen.

Afgelopen week is voormalig That ‘70s Show-acteur Danny Masterson veroordeeld tot 30 jaar celstraf na meerdere beschuldigingen van verkrachting. Zijn oude co-sterren hebben hier op verschillende manieren op gereageerd en dat zit de fans niet lekker.

Brieven ter verdediging


Er zijn in totaal 50 brieven geschreven ter verdediging van Danny Masterson. Zo hebben Mila Kunis (Jackie Burkhart), Ashton Kutcher (Michael Kelso), Debra Jo Rupp (Kitty Forman) en Kurtwood Smith (Red Forman) alle 4 een brief geschreven.

Mensen op sociale media waren niet bang om hun meningen en kritieken hierop te uiten, maar tegelijkertijd prijzen ze Topher Grace (Eric Forman). Grace heeft namelijk al snel afstand genomen van Masterson.

Veel respect voor Grace


In het verleden werd Grace vaak gezien als één van de meer antisociale acteurs uit de serie. Nu hij echter volledig onbetrokken geraakt is bij Mastersons proces, delen fans hun respect voor Grace.

Bekijk hieronder enkele tweets.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen