search
Actierijke fantasyfilm met Vin Diesel bereikt Netflix Top 10
Films / Nieuws

Actierijke fantasyfilm met Vin Diesel bereikt Netflix Top 10

Ook deze keer zien we een film eigenlijk uit het niets ineens opduiken in de Netflix Top 10. Zo ook deze actierijke fantasyfilm.

The Last Witch Hunter is momenteel erg populair op Netflix want de film wordt goed bekeken. Hij komt dan ook binnen op de zevende plek in de Top 10.

Een van de redenen dat de film graag bekeken wordt is zijn hoofdrolspeler. Vin Diesel zien we in deze film als Kaulder, The Last Witch Hunter.

Cast en regie


Naast Diesel zien we Rose Leslie (Game of Thrones), Elijah Wood (Yellowjackets), Rena Owen (Siren), Julie Engelbrecht (The Red Baron) en Ólafur Darri Ólafsson (Trapped).

De film is geregisseerd door Breck Eisner. Zijn meest recente werk was aan de tv-series The Expanse en The Brave.

Redelijk en gewoon leuk


Kijker Tarkus vertelt op de site van MovieMeter, "Vin Diesel is redelijk in de rol, maar ik zie hem toch liever in andere rollen. Het is leuk om deze prent te bekijken, maar verwacht er niet te veel van. De sterren zijn vooral voor de speciale effecten die zeer de moeite waard zijn." De film scoort op de site een 2.72/5.



Het publiek en de critici op Rotten Tomatoes zijn allen niet mals over de film. Daar scoort hij gemiddeld dan ook maar 31%. "Er zijn slechtere manieren om 100 minuten door te brengen, en als je je hersens kunt afsluiten en van de rit kunt genieten, zul je merken dat je 'The Last Witch Hunter' gewoon leuk vindt.", vertelt een van de nog aardig enthousiaste critici op de site.

Synopsis


Heksenjager Kaulder jaagt al eeuwen op kwaadaardige heksen en moet het nu opnieuw opnemen tegen The Queen Witch. Zij en de rest hebben het plan om de Zwarte Dood los te laten op de wereld.

Het is Kaulder eerder gelukt om The Queen Witch te doden, alleen vervloekte zij hem met het eeuwige leven. Hij is gescheiden van alles wat hij lief had en nog als enige over van zijn soort. En nu moet hij het opnieuw tegen heksen opnemen.

Netflix


Mocht je ondanks de niet altijd even enthousiaste kritieken over de film, toch nog zin hebben in het actierijke The Last Witch Hunter, bekijk de film dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen