Griezelige trailer 'Fall of the House of Usher' eindelijk vrijgegeven door Netflix

De familiedynastie van een machtsbeluste tweeling brokkelt voor onze ogen af.

Mitchell van Vuren, 12-09-2023 18:37

Mike Flanagan heeft in totaal toegezegd om 5 horrorseries te maken voor Netflix, waarvan het nu tijd is voor de afsluiter. Nu heeft Netflix de trailer uitgebracht voor The Fall of the House of Usher.
Met deze serie sluit Flanagan dus zijn samenwerking met Netflix af. Eerder maakte hij de Haunting-series voor de streamingdienst, bestaande uit The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor. Ook zijn de films The Midnight Club en Hush aan hem te danken.

Plot

De achtdelige horrorserie volgt de tweeling Roderick en Madeline terwijl ze alles op alles zetten om hun familiebedrijf, Fortunato Pharmaceuticals, de grootste van de industrie te laten worden.De duistere geheimen van de invloedrijke familie Usher komen aan de oppervlakte wanneer een mysterieuze vrouw hen begint te achtervolgen en de eerste doden beginnen te vallen.

Inspiratie

Eerdere Netflix-series van Flanagan, zoals The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, haalden al hun inspiratie uit de werken van bekende schrijvers, zoals Shirley Jackson en Henry James.


The Fall of the House of Usher volgt in de voetstappen van zijn voorgangers en is gebaseerd op enkele korte verhalen van Edgar Allan Poe.

Release

The Fall of the House of Usher gaat op 12 oktober in première bij Netflix.


Lees meer over: mike flanagan, horror, serie, netflix, haunting, the fall of the house of usher, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in