search
Spannende thriller weet een hoop kijkers op Netflix te pakken
Films / Nieuws

Spannende thriller weet een hoop kijkers op Netflix te pakken

Opnieuw weet een film uit de jaren '90 een mooie plek in de Netflix Top 10 te pakken. De thriller 'Double Jeopardy' weet daar momenteel de zesde plek te bezitten.

Met een speelduur van precies een uur en drie kwartier weet deze thriller uit het jaar 1999 zich een weg te vinden in de Top 10. Kijk de film nu bij de streamer of voeg hem toe aan je watchlist.

Regisseur Bruce Beresford is niet alleen bekend van zijn werk aan deze film maar ook van Ladies in Black en Mr. Church.

Cast


In de film van Beresford zien we onder meer Ashley Judd, Tommy Lee Jones, Bruce Greenwood, Jay Brazeau, John Maclaren en Annabeth Gish.

Synopsis


In de film volgen we een jonge vrouw die veroordeeld wordt voor de moord op haar man. Zij komt er echter achter dat hij zijn dood in scène heeft gezet en haar ervoor heeft laten opdraaien.

Wanneer ze voorwaardelijk vrij komt, zint ze op wraak en gaat ze de stad uit, op zoek naar haar man.



Vermakelijk


Kijker Banjo op MovieMeter vertelt over de film, "Het is een heel onwaarschijnlijk verhaal/gebeurtenis allemaal in deze film. Maar het is gewoon wel een hele vermakelijke film en minder een thriller. Het is zeker wel de moeite waard om deze een keer te zien." De film scoort daar een 3.02/5.

Op IMDb scoort de film aardig met een 6.5/10. De critici bij Rotten Tomatoes scoren de film matig met maar 28%. Het publiek is met 65% enthousiaster. "Intrigerende film met fantastische momenten. Judd doet aardig werk, maar Tommy Lee stuwt deze film uit tot een ware thriller.", aldus een van de kijkers.

Netflix


Stream Double Jeopardy op Netflix als je zin hebt in een avond met een goede en spannende thriller.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen